KÉK FÉNY
#Baleset
#Tiszanagyfalu
#Busz
#Személyautó
#ütközés
Súlyos baleset Tiszanagyfalunál - felmerült az ittasság
​Egy menetrendszerinti járattal ütközött az a személygépkocsi, ami Tiszanagyfalu irányából közlekedett Tiszalök felé.

A nőt feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki a teljesen összeroncsolódott gépkocsiból, majd mentőhelikopterrel szállították kórházba. Információink szerint a nőnél felmerült az ittasság gyanúja.


A Katasztrófavédelem közlése szerint, busz és személyautó ütközött Tiszanagyfalun, a Fő úton, a Tiszaeszlár felé vezető úton. A balesethez a rakamazi önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egységek a mentőkkel közösen egy embert kiemeltek az egyik járműből. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak.


Kicsin múlt a tragédia, ugyanis a nő a kanyarból már eleve sodródva érkezett ki, majd elvesztve az irányítást a gépkocsija felett kacsázva haladt előre. Ekkor a másik sávban közlekedett egy menetrendszerinti busz. Vezetője félrerántva a kormányt, elkerülte az ütközést, korrigáló manővert követően visszatért a sávjába.



A nő továbbhaladva a gépkocsijával már az egyenes szakaszon ismét áttért a menetirány szerinti ellentétes oldalra és ott összeütközött a szabályosan közlekedő Volán busszal. Az ütközés erejétől a személygépkocsi a menetirány szerinti sáv szélén az árokba csapódva állt meg. Vezetőoldala teljesen összeroncsolódott, a nő alsó végtagjai beszorulhattak. A mentők a Katasztrófavédelem embereivel közösen a másik oldalról tudták kiemelni a nőt.



Szerencsére a buszon csak ketten utaztak, nem sérült meg senki. A Volán azonnal gondoskodott az utasok továbbutazásáról. Megdöbbentő, de ha 10 perccel később történik a baleset, akkor egy iskolás gyerekeket szállító busszal ütközik a nő.