SPORT
#Nico Rosberg
#Mercedes
#Forma1
#Valteri Bottas
Rosberg segítségét kérte Bottas
Nico Rosberg elárulta, tanácsot kért tőle a Mercedeshez érkező Valtteri Bottas. Lewis Hamilton titkait azonban nem hajlandó kifecsegni.

Elődjétől vár hasznos tippeket a Mercedes új versenyzője. Valtteri Bottas idén a Lewis Hamilton csapattársaként négy szezont teljesítő Nico Rosberg helyére ül be, s mivel csak egyetlen évre szól a szerződése, mindent megtesz azért, hogy már a legelső pillanattól kezdve jól teljesítsen a legjobbak közé tartozó brit mellett.

Nico Rosberg elárulta, még tőle is segítséget kért. „Igen, Valtteri kérte, hogy üljünk le beszélgetni. Örömmel megteszem ezt, de nem fogok tippeket adni neki, és elmondani Lewis titkait. Annak ellenére, hogy természetesen nagyon jól ismerem őt. Semleges maradok” – ígérte a bajnok, aki gyerekkora óta ismeri korábbi csapattársát.



Motor Racing - Formula One World Championship - Italian Grand Prix - Qualifying Day - Monza, Italy


Ami az előttünk álló idényt illeti, Rosberg előrebocsátotta, az év során szeretne személyesen is ellátogatni pár versenyre, s a bajnokság eseményeit továbbra is nyomon fogja követni. Úgy érzi, szorossá válhat a küzdelem. „A Mercedes a legjobb csapat, ők a legnagyobb esélyesek. De a Red Bullt és a Ferrarit soha nem szabad alábecsülni. Szerintem az első számú üldöző a Red Bull lesz” – tekintett előre a Mercedesszel nagykövetként továbbra is kapcsolatban maradó exversenyző.


Forrás: m4sport.hu

-Friss Média-