PUZZLE
Horoszkóp
#Horoszkóp
#2020.09.04
Napi horoszkóp 2020. szeptember 4.: A péntek egészen jól alakulhat
Persze feszültségre, ellentétekre még pénteken is számítani kell, de a napi horoszkóp szerint a hétvége közelsége mindenképpen biztató...

Kos

Pénteken a jegyedbe jár a Hold, amelynek köszönhetően egyre aktívabbnak és lelkesebbnek is érzed magad. Mindez pedig azt is jelenti, hogy a hétvégéd is szuperül alakul. Már csak azért is, mert a plusz energiáknak köszönhetően minden feladattal időben végzel, s ez megkönnyebbülést okoz.

Bika

Türelmetlenebb lehetsz pénteken a pároddal. S ez a türelmetlenség az egész hétvége hangulatára rányomhatja a bélyegét. Legyél a társaddal a lehető leggyengédebb, hiszen most ő is sokkal feszültebb lehet, mint máskor. Nem érdemes vitákba bonyolódni, mert most nem tudod érvényesíteni az akaratodat. Ne is akard!

Ikrek

Kicsit jobb a hangulatod pénteken, ami persze a hétvége közelségének is köszönhető, meg annak is, hogy energikusabbnak érzed magad. Persze ma is nagyon jól teszed, ha csak és kizárólag a saját feladataidra összpontosítasz, és nem foglalkozol azzal, hogy mit és hogyan csinálnak a többiek…

Rák

Nagyon erős energiák lehetnek közted és a párod között pénteken. S ez nagyon jól, de nagyon kellemetlenül is elsülhet. Érdemes lenne az előbbire törekedni, vagyis a jóra, a szépségre, az örömre, és az ölelésekre fordítani az energiákat. Ha így teszel, nagyon emlékezetes és szerelmes estében lehet részed…

Oroszlán

Az elmúlt napok feszültsége szerencsére péntekre elmúlik, és a te hangulatod is egyre jobb lesz. Nem bánod, hogy közeledik a hétvége, hiszen sok minden történt veled. Aktív programokat érdemes tervezned. Akár már ma délután is kitalálhatod, hogy mivel töltenéd a hét utolsó két napját.

Szűz

Az elmúlt napok feszültségét követően péntekre kicsit megnyugszik a lelked, visszakapod a korábbi önmagadat. Újra sokkal pozitívabb színben tekintesz magadra és a céljaidra is. Még ma sem késő valami újba kezdeni. Sőt, nagyon is érdemes, ha van konkrét elképzelésed. Adj neki energiát bátran!

Mérleg

Legyél pénteken visszafogott, amennyire csak lehetséges, mert pontosan azokkal lehet a legtöbb ellentéted ma, akik a legfontosabbak az életedben. Nem kéne senkivel sem összerúgni a port, mert az az egész hétvégére rányomja a bélyegét. Már pedig a horoszkóp nagyon szerelmes hétvégét jósol neked…

Skorpió

Pénteken a munkahelyeden keveredhetsz konfliktusba valakivel. Ez nagyon furcsa vita lesz, mert közben hihetetlenül izgalmasnak tűnik a másik ember a szemedben. Vigyázz, mert hajlamos lehetsz versenyezni vele, pedig nagyon nem kéne, mert azzal a pozitív megítéléseden eshet csorba…

Nyilas

Pénteken nagyságrendekkel jobb lesz a hangulatod, mint amilyen az elmúlt napokban volt. Optimistább és derűsebb a hangulatod, s valójában alig várod már a hétvégét. Szerencsére egyre több energiát érzel magadban, amit pedig mindenképpen jó, ha a munkádra, a feladatokra fordítasz. Aztán jöhet a hétvégi móka!

Bak

Péntekre érezhetően múlik minden feszültség és ellentét, ami az előző napokat jellemezte. Most már te is megnyugodhatsz, és a napi feladatokra figyelhetsz. Jól jön ez a hétvége előtt, mert amivel az előző napokban nem boldogultál, arra is pontot tehetsz. S ez elégedettséggel tölt el.

Vízöntő

Pénteken egész nap azon járnak a gondolataid, hogy mennyire gyorsan eltelt a nyár, pedig nagyon sok mindent akartál még csinálni. Fontos, hogy ne érezd kudarcnak akkor sem, ha a legmelegebb hónapok nem a terveid szerint alakultak. Még szeptemberben is lesznek nyárias napok, amikor lesz időd bepótolni, ami elmaradt.

Halak

Míg csütörtökön alig érzékeltél valamit a valóságból, pénteken szerencsére visszatérsz a realitás világába. S ez még épp a legjobbkor jön, hogy befejezhesd azokat a feladatokat, amivel nem boldogultál a héten. Akkor lesz nyugodt és békés a hétvégéd, ha nem halogatod a munkádat.


Forrás: nlcafe.hu

-FrissMédia-