PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#napi horoszkóp
#csillagjegy
Napi horoszkóp- 2017.01.16.
Tudja meg mit ígérnek a csillagok!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Az új évben érdemes lenne néhány dolgot teljesen új alapokra helyezned. Ami azt illeti, minden papírmunkát, adminisztrációt érdemes lenne új alapokra helyezned. Hogy te nem is végzel papírmunkát? A lakásoddal kapcsolatos számlákat, óraállásokat, befizetéseket és egyéb adatokat azért csak nyilvántartod ugye? Most ezeket kellene átnézned, és új rendszerbe szervezned.

Bika (IV. 21. - V. 21.)

Fontos, hogy ne keress túl ködös, vagy túl agyafúrt magyarázatot mindarra, ami történik veled. Nem kell túlmagyaráznod, túlgondolkodnod a dolgokat. Az életed, a világod sokkal egyszerűbb erők mentén működik, mint azt hinnéd. Hogy teljesen őszinték legyünk, a legtöbb esetben azt kapod vissza, amit adsz. Persze nem attól, nem ott, és nem úgy, de mégiscsak azt kapod, amit adtál.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.)

Hétfőn köss békét azzal, akivel már hetek óta harcolsz. A béke nem jelenti azt, hogy neked le kellene mondanod valamiről, és most még neki sem kell áldozatot hoznia ezért. Ha azonban tovább harcoltok, az azt is jelenti majd, hogy mindenki veszít. Nemcsak ti ketten, de mindenki aki körülöttetek van, mindenki, aki köztetek áll, vagy akit fel akartok használni a harcban.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Nehezen viseled az okoskodást hétfőn. Különösen kiborítanak azok, akik képesek minden okoskodást azzal kezdeni, hogy: „Nem akarok beleszólni, de…” Persze, ha nem akarna beleszólni, nem mondana semmit. Szóval bele akar szólni, és ez téged több okból is bosszant. Nem akarok beleszólni, de az lenne a legjobb, ha ezt megmondanád az érintetteknek, persze csak szelíden.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)

Szívesen veszel elő régi forgatókönyveket hétfőn, pedig ezek a forgatókönyvek talán nem is annyira működőképesek, mint ahogyan azt gondolnád. Könnyen lehet, hogy ma rutinból oldod meg a feladatokat, ahelyett, hogy igazán kreatív módon állnál hozzá a helyzetekhez. Hétfőn a rutin helyett válaszd az újdonságokat, a megszokás helyett az izgalmakat!

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)

Van olyan megoldás, ami mindenkinek jó. Ezt azért szeretném leszögezni, mert úgy tűnik, hogy abban a hitben élsz: Nincs ilyen megoldás. Úgy tűnik, hogy abban a hitben vagy, hogy valakinek mindenképp áldozatot kell hoznia, és valakinek le kell mondania az érdekeiről. Pedig ez nem igaz. Sőt! Most te vagy az, aki képes vagy arra, hogy megtaláld azt a megoldást, ami minden érintettnek jót tesz.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.)

A megoldás egyszerűbb a hétfői nehézségeidre, mint azt gondolnád. Az első és legfontosabb pont talán pont az, hogy ne félj ezeket a nehézségeket megnevezni. Ne félj kimondani, hogy ezek bizony nehézségek, olyan helyzetek, amelyekre nem vágytál, és amelyeket megváltoztatsz. Azzal, ha elfogadod, hogy megoldandó helyzetek vannak az életedben máris megtetted az első lépést a megoldás felé.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.)

Olyan sikeresen megkevered a szokásos hétfői menetrendedet, hogy egész nap azt hiszed, késésben vagy, elmaradtál a feladatokkal. Aztán amikor sokkal előbb végzel, mint szoktál rájöhetsz arra is, hogy ez nincs így és valójában az új – kicsit még kusza – rendszer sokkal hatékonyabb, mint a régi. Gyorsan írd le az új napirendedet, mielőtt elfelejtenéd azt!

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)

Hétfőn mindenképp meg akarsz oldani egy ügyet, egy olyan váratlan helyzetet, amelyből semmiképp sem akarsz elhúzódó ügyet csinálni. Abban, hogy ezt a helyzetet megoldhasd azok lesznek a segítségedre, akiktől nem mindig mersz segítséget kérni. Most a legszeszélyesebb és legkiszámíthatatlanabb ismerőseid tudnak segíteni ebben a szeszélyes és kiszámíthatatlan ügyben.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

i Úgy tűik, hogy túl régóta végzel egy feladatot, amely mára rutinná vált, és ez a rutinfeladat már nem megy úgy, mint régebben. Ha rutinból csinálsz valamit, akkor sokkal nagyobb a hibázás esélye, és sokkal több lehetőséged van arra, hogy figyelmetlenségből ne vegyél észre valamit. Ma engedd el a rutinokat, és nézz friss szemmel a feladatokra!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

i Ahelyett, hogy mindent túlmagyaráznál hétfőn válaszd az egyszerűséget. Ma válaszd azt, hogy mindent nagyon egyszerűen és átláthatóan mondasz el másoknak. Ahelyett, hogy hosszú történeteket mesélsz, egyszerűen csak szorítkozz a lényegre. Ezzel mindenki idejét megspórolod és mindenkinek szívességet teszel. Ma ugyanis sokan lesznek nagy rohanásban körülötted.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Úgy érzed, hogy a világ ismétli önmagát, és ez a hétfő is egy olyan unalmas, álmos, és tehetetlen nap, amelyet egyszer már átéltél. A valóságban azonban te ismétled a napokat. Te vagy az, aki ugyanúgy reagálsz újra és újra olyasmikre is, amik máskor, máshol, máshogyan történtek. Ma nyílj meg az újdonságokra, és próbáld más szemmel nézni a világodat, mint eddig.

Forrás: nlcafe.hu