PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#napi horoszkóp
#csillagjegy
Napi horoszkóp- 2017.01.13
Tudja meg mit jósolnak a csillagok

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Képes vagy arra, hogy mindenkiből kihozd a legjobbat. Meg persze arra is képes vagy, hogy az emberekből a legrosszabbat hozd ki. Így aztán ma kizárólag nagyon rossz és nagyon jó emberek lesznek körülötted. Mindez azonban a te hatásod és bármikor dönthetsz úgy, hogy inkább a jót hozod ki a környezetedből a rossz helyett.

Bika (IV. 21. - V. 21.)

i Sokkal jobban sikerül a péntek tizenharmadika, mint ahogyan azt gondoltad volna. Ez a napod sokkal egyszerűbb, kedvesebb, eredményesebb és szeretettelibb lesz, mint ahogyan az a fejedben él. Ebben az is segít, hogy ma kiderül: Egy félreértés miatt elmaradnak azok a programok, amelyekkel kapcsolatban kényelmetlenséget éreztél.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.)

Igazán ügyes vagy abban, hogy kivetítsd a félelmeidet a világba. Igazán ügyes vagy abban, hogy a félelmeidet másokra ragaszd, és elhitesd velük, hogy az, amitől te rettegsz valóságos ás logikus is. A helyzet az, hogy talán logikus, de nem valóságos. Ma azon kellene dolgoznod, hogy te is abbahagyd a rettegést, és nem azon, hogy másokat is rávegyél.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Talán nem jól méred fel az embereket. Talán nem jól kategorizálod a többieket ma. Lehet, hogy pénteken érdemes lenne mástól is tanácsot kérned arra vonatkozóan, hogy kiben bízhatsz meg, és hogy kitől mire számíthatsz. Ami azt illeti, ma szinte mindenki jobban ítéli meg az embereket, mint te – ezzel megéri számolnod pénteken.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)

Sikerül olyan jól beosztanod az idődet pénteken, hogy mindenre jut elég időd. Sőt! Most nagyon sok mindenre azért jut időd, mert sikerül megszüntetned az üresjáratokat. Ma képes vagy arra, hogy a várakozási időket, és azokat az időket, amikor máskor csak internetezgetnél hasznosan és értelmesen töltsd.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)

Nem kell engedélyt várnod ahhoz, amit tenni szeretnél. Nincs szükséged arra, hogy egy felsőbb hatalom, vagy valaki, akiről azt gondolod, hogy feletted áll engedélyezze neked a terveid megvalósítását. Sőt! Valójában, most pont a merészségeddel, az önállóságoddal, az újító terveiddel érhetsz el sikereket, és ezekre jár a dicséret is.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.)

Minden várakozással töltött pillanatod megtérül. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy kevesebbet kellene várakoznod pénteken, azt azonban nagyon határozottan jelenti, hogy megéri megvárnod azokat, akik megváratnak. Ne bosszankodj azon, ha nem jönnek időben a dolgok, ez ma természetes. Azzal, ha türelmes vagy segítesz, hogy neked és a későknek is jobb napotok lehessen.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.)

Egy kis szemfülességre lesz szükséged pénteken. Ma jól teszed, ha figyelsz az apróságokra, jól teszed, ha figyelsz a lehetőségekre, és jól teszed, ha időben lecsapsz ezekre. Nem érdemes túl sokat totojázni, mert, ha nem kapcsolsz időben, akkor valaki más viszi el azt a lehetőséget, amire olyan régóta vártál már.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)

i Ha el akarsz mondani valamit valakinek, akkor mondd el. Hajlamos vagy arra, hogy ködösítesz, hajlamos vagy arra, hogy mindenféle bonyolult magyarázatba kezdesz, ahelyett, hogy egyszerűen csak kimondanád azt, amit szeretnél. A túlbonyolítás helyett válaszd pénteken az egyenes és határozott kommunikációt!

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Úgy érzed, hogy csak akkor tekinthető egy projekt sikeresnek, ha pontosan ugyanaz történik benne, amit te előre megálmodtál. A valóságban azonban a projektek talán akkor sikerülnek sokkal jobban, ha megengeded nekik a változást. Ma engedd meg minden tervednek, hogy máshogy valósuljanak meg, mint ahogy akarod – meg fogsz lepődni az eredményen.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Folyton egyszerűsíted a tennivalóidat és folyton azon dolgozol, hogy egyre kevesebb dolgod legyen. Végül mégsem jutsz el arra szintre, ahol már nincs mit csinálnod, és ennek az a legfőbb oka, hogy mindig találsz újabb tennivalót is. Ma legalább annyi új feladatot vállalsz, mint amennyitől megszabadultál eddig a héten.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Néha meg kell hoznod olyan döntéseket, amelyek talán nem esnek jól, és amelyek talán nem a legegyszerűbbek a számodra. Érdemes ezeket a döntéseket ma nemcsak meghoznod, de érdemes szeretettel és szelíd határozottsággal kitartanod mellettük. Ki tudja, talán pont ez a szelíd kitartás lesz a mai boldogságod titka.


Forrás: nlcafe.hu