18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
#komorói kettős tragédia
Megszüntették a nyomozást a komorói kettős tragédia ügyében
​2023 augusztus végén egy idős nőt és a férjét találták meg holtan Komoró egyik házában. A nyomozás halált okozó testi sértés miatt indult, azonban az eljárást az elkövető halála miatt megszüntették.

Meglehetősen nagy vihart kavart az elmúlt év augusztusa végén történt kettős tragédia Komorón. Sokan hitetlenkedve fogadták, hogy az egyébként látszólag a normáknak megfelelő életet élő idős házaspár között odáig fajult a vita, hogy a férje olyan súlyosan bántalmazta a feleségét, hogy a helyszínen meghalt. Tettét felismerve az egykori vasutas önkezével vetett véget az életének.

A nyomozás adatai szerint a nő súlyos pszichés beteg volt. Bár férje gondozta, a nyugdíjas évek alatt az alkohol is egyre nagyobb szerepet játszott a pár életében. A veszekedések és a viták mindennapossá váltak. Így volt ez 2023 augusztus utolsó szombatján is: hangos veszekedés, majd csend.

Az orvosszakértő megállapította, hogy az idős nő halálát egyértelműen a bántalmazás okozta, több csontja el volt törve és számos külsérelmi nyom is rögzítésre került a holttesten.

Végül halált okozó testi sértés miatt indult nyomozást megszüntették, mivel az adatokból egyértelműen azonosítható volt az elkövető személye, aki tettének felismerését követően önkezével vetett véget az életének - így vele szemben már nem lehetett lefolytatni a büntetőeljárást.