18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
Meghalt a brutális éjszakai baleset egyik utasa
​A 27 éves fiatal ma reggel nem sokkal hét óra után feladta a küzdelmet a debreceni kórházban, ahova éjszaka szállították be súlyos, életveszélyes sérülésekkel. Öt család élete változott meg visszavonhatatlanul, köztük az áldozat családjáé.

A fiatalok Fényeslitke egyik közkedvelt bandázós helyén, a Fortuna söröző előtt múlatták az időt. A hely este 11-kor zárt, ezért a társaság Kisvárdára akart átmenni a sofőr pár nappal ezelőtt vásárolt tuningolt gépkocsijával. A nagy teljesítményű gépkocsi vezetése már önmagában is megfelelő rutint és felelős döntések sokaságát kívánja meg. Az azonban sejthető, hogy a sofőr az új kocsija tulajdonságait,vezethetőségét nem ismerhette, lévén, hogy nem sokat vezette a gépet. Ez lehet az egyik ok, hogy végül a tragikus baleset bekövetkezett.

Kisvárda felé haladva a sofőr rendkívül nagy sebességgel, jóval 100 felett elkezdett előzni egy három kamionból álló menetoszlopot. A nedves úton a forgalmi sávjába visszatérő gépkocsi valószínűleg túlkormányzás miatt letért az útról a sáros, emiatt csúszós padkára, ahol végképp elvesztette a gépkocsi vezetője az uralmát gépjárműve felett. Úgy tudjuk, hogy a sofőr próbált visszatérni az úttestre, de a manőverezések eredménytelenek maradtak. A gépkocsi ekkor már magatehetetlenül nagy sebességgel haladt előre. Útja során több kisebb fát és jelentős aljnövényzetet valamint egy táblaoszlopot is kidöntött, végül az úttól 3-4 méterre álló vastag fába csapódva, megpördülve állt meg a gépkocsi.

A szűk utastérben mindenki sérült, de a legsúlyosabb sérüléseket az áldozat szenvedte el. Információink szerint ő hátul, középen ült a baleset idején. A 27 éves férfi kirepült az első szélvédőn és őt élesztették a helyszínen újra, de végül a sérülései miatt a kórházban meghalt.

Jókedvű társaság, kezdte meg a péntek éjszakai kalandját, bulizni, szórakozni vágytak, azonban a buli rémálommá vált, egy fiatal meghalt, a sofőr az életéért küzd és utastársai is kórházban vannak. Egy baleset öt család életét változtatta meg végérvényesen.