NAGYVILÁG
Külföld
#állatvilág
#leopárd
#india
Leopárd mászott be a nászutasok ágyába
Horrorfilmbe illő jelenetre ébredt fel egy indiai házaspár, akik himalájai nászútjuk alatt egy hatalmas leopárddal kényszerültek megosztani a hotelszobájukat. A nagymacska az utcán garázdálkodó kutyák elől menekült be hozzájuk, és végül az ágyukban kötött ki.


A házaspár hajnali háromnegyed ötkor arra ébredt, hogy valaki betörte a szobájuk egyik ablakát. Majd észrevették, hogy valaki a hotelszobájukban ólálkodik, de mikor felültek az ágyban, egy jól megtermett leopárddal találták szembe magukat. Az állat megrémült, gyorsan leugrott az ágyukról, és beviharzott a szoba mosdójába – írta a Daily Mail.

A pár bezárta a mosdó ajtaját, de a feleség azt mesélte a Hindustan Timesnak, hogy a halálfélelme ellenére titokban nagyon örült, hogy ilyen közelről láthatott egy leopárdot.

Mikor a hatóságok is kiértek a hotelszobához, már hatalmas tömeg gyűlt össze a környéken. Szemtanúk szerint a vadmacska az utcán botlott bele néhány éhes kutyába, akik üldözni kezdték, majd ügyesen kikerülte az altatólövedékkel felszerelkezett embereket is.

Nainital városába élelemért osont be, de a kutyák üldözése után eltévedt. A hotelszobába az ablakon keresztül átugorva jutott be, majd miután bemenekült a mosdóba, elfoglalta a mosdókagylót, és innen leskelődött. Végül észrevette a felette levő kis ablakot, ahol sikerült kimenekülnie.



Forrás: hirado.hu