KÉK FÉNY
#tűzeset
#Kisvárda
#Anarcs
Lángok Kisvárda és Anarcs közt
Kéthektáros területen foltokban gyulladt meg az aljnövényzet vasárnap délután Kisvárda és Anarcs között. A kisvárdai hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat - közölte Dóka Imre.

A katasztrófavédelem szóvivője elmondta még, hogy hasonló eseménynél avatkoztak be az ibrányi önkormányzati tűzoltók is a városukban, a Belfő utcában, ahol ötszáz négyzetméteres területen adott feladatot a szabadtéri tűz oltása. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Az útról lesodródott és egy közvilágítási lámpaoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap délelőtt Nyíregyházán, a Kosbor utcában. A balesetben egy ember sérült meg. A balesethez elsőként egy szabadnapos tűzoltó érkezett, aki a járművet áramtalanította, majd a nyíregyházi hivatásos tűzoltók értesítették a közműszolgáltatót és a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Úttestre dőlt egy nagyméretű fa vasárnap este az Újfehértó és Hajdúdorog közötti úton. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.