AKTUÁLIS
#Anna-bál
Kisvárdai Anna-bál, olvasóink mást találtak a legszebbnek
Miközben a hivatalos zsűri Csubák Ramónát látta a legszebbnek, újságunk olvasói másra voksoltak a hétvégén. A kisvárdai Anna-bál internetes szavazásának győztese: Dallos Patrícia lett, udvarhölgyei Sebi Georgina Julianna és Vass Bianka Diána.

Szerintem a másik lány sokkal szebb - sokszor hangzik el egy szépségverseny után az olvasók vagy nézők szájából ez a mondat. Éppen ezért a Friss Média is internetes szavazást kezdeményezett, hogy 2 napon keresztül olvasóink is kifejezhessék véleményüket egy kattintással. Más eredmény született mint a hivatalos zsűrinél. Mint arról már beszámoltunk: a IV. Kisvárdai Anna-bál szépe a 21 éves, orvosnak készülő egyetemista, Csubák Ramóna lett, első udvarhölgye Dallos Patrícia, második udvarhölgye Tamás Vanessza. A zsűri különdíját pedig Vass Bianka Diána kapta.

Az interneten viszont más diadalmaskodott. A Friss Média olvasóinak bálkirálynője Dallos Patrícia, első udvarhölgye, Sebi Georgina Julianna, második udvarhölgye: Vass Bianka Diána. Csaknem 6000 szavazat érkezett, ami önmagában is remek szám, így nem kétséges, kiváló döntés született. Köszönjük!

Bár a meghirdetett szavazásnál előzetesen nem ajánlottunk fel díjakat most mégis úgy döntöttünk, jár az elismerés. A Friss Média csapata az első helyezett leánynak portfólió-fotózást és egy Friss Média-ajándékcsomagot ad. A két udvarhölgy szintén ajándékcsomagnak örülhet.

A hétvége különleges kisvárdai sikere volt, ahogy arról részletesen beszámoltunk, hogy a balatonfüredi Anna-bálon Purgel Rékát választották királynőnek. Réka is a városunkból indult el, 2016-ban a kisvárdai első Anna-bálon az ő fejére került a korona.