18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
AKTUÁLIS
#Rettegések Éjszakája 2023
Kiakadt a sikolymérő a Rettegések Éjszakáján: mutatjuk a kulisszatitkokat!
"​Te is lebeghetsz" - hangzik az Az ikonikus mondata Stephen King tollából. Ez is valósággá vált Kisvárdán, ahol a Rettegések Éjszakájának második napján rengetegen érkeztek, hogy a részleges holdfogyatkozás festői égboltjának ölelésében átadják magukat a borzongások válogatott világának.

"Félelem. Ki ne ismerné? Van, amikor csak halkan, a háttérből figyelve követ téged, van, amikor szorosan kézen fog, és jön veled, bárhova is mész, de az is előfordulhat, hogy agresszíven eléd tolakodik, aztán arcán kaján vigyorral elzárja előled az utat"- írja Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus a szívünkben megbújó rettegésről.

A Rettegések Éjszakája azt ígérte, hogy a legszörnyűbb rémálmok is valóra válnak - szórakoztató formában. Ahhoz, hogy a hatás létrejöjjön, hihetetlen háttérmunkára van szükség. Animátorok, játékmesterek százai dolgoznak rajta, hogy garantált legyen a borzongás.

A park este hat órás nyitása előtt már kora délelőtt megkezdődik a munka, amikor is a játékmestereket, animátorokat elkezdik felkészíteni. Van olyan szereplő, akit több órán keresztül sminkelnek. A sminekes csapatban heten vannak, egytől-egyig profi mindenki, van, aki a filmes szakma minden fortélyát ismerő szakember. A jelmezekről külön öltöztetők gondoskodnak, aprólékosan összeállítva a legpontosabb, eddig csak a filmvászonról ismert ruhákat. Az animátorokat több hét felkészítő munkával edzették a feladatra. Mindez olyan tökéletes egyveleget alkot, hogy az emberre a frászt hozza rá.


Ki lehet jelenteni, hogy Kelet-Magyarország eme szegletében ismét letettek valamit az asztalra, ami által akár nemzetközi sikereket is begyűjtő szórakoztató központ jön létre. Ami tény, hogy a látogatók nem győzték kapkodni a fejüket, egyik ámulatból a másikba estek, és - ami a legfontosabb - őszintén megijedtek.


Az eredeti filmes díszletek között a borzongás kézzel fogható, amit csak a szívdobogás egyre szaporodó zakatolásával tudnak mérni. Ha létezne sikolymérő, az biztos, hogy kiakadna.

A második este pihenésképp ismét Mr. Gerald manézsa biztosította a káprázatot. Itt fontos megemlíteni, hogy bár egy előadást terveztek szombatra, de a hatalmas érdeklődés miatt dupláztak. Dicséretes, hogy a nemzetközi sztárcsapat a fizikailag és szellemileg megterhelő produkciót ismét előadta.