KÉK FÉNY
#késelés
#Kisvárda
#kocsma
Késelés egy kisvárdai szórakozóhelyen
A Kisvárdai Rendőrkapitányság felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást három 16 éves kisvárdai lakos ellen - erősítette meg Fehérvári Marietta rendőrségi szóvivő a napokban a közösségi médiában felröppent hírt, miszerint egy kisvárdai szórakozóhelyen késelés történt.

A rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsítottak 2018. február 2-án 23 óra 15 perc körül együtt szórakoztak egy kisvárdai kocsmában, ahol szóváltásba keveredtek egy 24 éves rétközberencsi és egy 23 éves záhonyi férfival. A vitát észlelve a biztonsági őrök távozásra szólították fel a társaságot, majd időközben a 23 éves férfit is épületen kívülre kísérték.

A gyanúsítottak ekkor bántalmazni kezdték a sértettet. Egyikük egy késsel több helyen könnyű sérüléseket okozva megvágta férfit. A támadó a társa segítségére érkező 26 éves férfit is megkísérelte megvágni a késsel, de annak sikerült elhajolnia, így sérülése nem keletkezett. Ezt követően a szóváltásnál jelen lévő és a barátai segítségére siető 24 éves rétközberencsi férfit a gyanúsított hátulról egy alkalommal deréktájon megszúrta, így ő súlyos sérülést szenvedett. A kisvárdai rendőrök a bejelentést követően a feltételezett tetteseket rövid időn belül lakóhelyeiken elfogták és gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozók a késsel támadó fiút súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanújával is kihallgatták, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja, hogy megvalósult-e az eset kapcsán súlyosabb bűncselekmény.

A kép illusztráció!