NAGYVILÁG
Belföld
Hosszú hétvége: a nyíregyházi szállodák már telt házasak
​Telt ház lesz a szállodákban a március 15-i hosszú hétvégén, Nyíregyházán már most sincs szabad hely. Dr. Kiss Róbert Richard Prima Primissima díjas turisztikai szakújságíró a TV2 Tények adásában azt mondta, hogy minden rekordot megdönthet az idei év.

Belföldön mindenhol telt házra számítanak a hosszú hétvégén, sokan szabadságot is kivettek, hogy legyen idejük pihenni. Nyíregyházán már minden hely betelt, sok szállodában egyedi ajánlattal készültek a hosszú hétvégére, reggeli-ebéd-vacsora és ital ajánlatok is szerepeltek a csomagban, valamint gyermekprogramok a gyerekeknek.

Dr. Kiss Róbert Richard Prima Primissima díjas turisztikai szakújságíró szerint minden rekordot megdönthet az idei év. Egyre népszerűbbek a belföldi szállodák, sokan már csak ezeket keresik fel a hosszú hétvégéken.

"Ha a januári adatokat megfigyeljük, akkor már látjuk a növekedést az előző időszakhoz képest, sőt, akár a 2019-es rekordév számait is megdöntheti az idei év" - mondta a szakértő, aki szerint a március 15-i hosszú hétvégén mindenhol telt házra lehet majd számítani.