18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
#vállaji baleset
Halálos baleset Vállajnál: szörnyethalt az elektromos motorkerékpárt vezető nő
Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2023. augusztus 5-én 9 óra 27 perc körül a 4915-ös számú úton Vállajnál. A nő 30 méterrel a balesettől a szántásban ért földet.

A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy elektromos motorkerékpárral közlekedő nő és egy román hatósági jelzésű személygépjármű ütközött össze, aminek következtében az elektromos motorkerékpárt vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A határ másik oldalára, Romániába ment volna dolgozni. Délután a párja születésnapját ünnepelték volna, de ünnepség helyett mély gyász lett úrrá a szegény családon. A nő a megszokott útvonalon indult dolgozni és már majdnem elérte a határátkelőhelyet, amikor a Vállaj táblától körülbelül 100 méterre egy személygépkocsi hátulról belerohant a nő járművébe.

A balesetet elsődleges adatok szerint az okozhatta, hogy két személygépkocsi közlekedett azonos irányba, azonban elképzelhető, hogy a második gépkocsi nem tartotta be a követési távolságot. Az első még kikerülte az azonos irányba az út szélén közlekedő elektromos kerékpárt, azonban a második gépkocsi már nem tudta elkerülni az ütközést.

A balesetet okozó személygépkocsi egyébként az ütközési ponttól körülbelül 200 méterre állt meg. A gépkocsit vezető férfi fáradtságra hivatkozott. Úgy tudjuk, hogy azt mondta, hogy a nő felállt az ütközést követően. Azonban a hozzátartozók elmondták, hogy ennek kicsi a valószínűsége, mivel információik szerint a nő nyakcsigolyája tört el.