KÉK FÉNY
#molesztálás
#erőszak
#Záhony
#MÁV
Gyereket csinálok neked ordította a tiszabecsei férfi
Jogerősen 5 év 3 hónap börtönbüntetésre ítélte azt a férfit a Debreceni Törvényszék, aki egy egyetemista lányt molesztált a záhonyi vonaton. A lány még tavaly Debrecenbe utazott, akkor támadta meg a férfi.

A férfi szeméremsértő módon viselkedett egy Debrecenbe tartó egyetemi hallgatóval: többször visszatért a fülkében egyedül utazó lányhoz, molesztálta, fogdosta, majd egyre agresszívebben közölte vele, hogy közösülne vele. Úgy fogalmazott, gyereket csinálna neki. Mindez a Budapestről Záhonyba tartó vonaton történt. Amikor az egyre jobban rettegő lány ki akart menni a fülkéből a férfi elővett egy 8,5 centis rugós kést és közben azt kiabálta, hogy nem mész sehová. Ez a mozzanat tovább súlyosbította tettét.

A lány sikoltozására és segélykiáltásaira a férfi végül elmenekült. Végül a kalauz segített és egyben értesítette a rendőrséget. A 40 éves tiszabecsei férfit egy debreceni kocsmában fogták el, a nála levő kést lefoglalták. A férfi hasonló erőszakos bűncselekmények miatt már többször volt büntetve - írta az MTI.