PUZZLE
Bulvár hírek
#terhesség
#George Clooney
#feleség
#ikrek
#terhes
#Amal Alamuddin
George Clooney és felesége ikreket várnak?
Már jó ideje szinte semmit sem lehetett hallani George Clooney és Amal Alamuddin házasságáról. Most azonban bombaként robbant a hír, hogy valószínűleg gyereket várnak, méghozzá ikreket!

Amióta csak 2014-ben George Clooney feleségül vette Amal Alamuddint, az egész világ azt várja, vajon mikor születik kisbabájuk. Egy ideig azonban úgy tűnt, hogy a párnak nem lehet gyereke, ugyanis Amal annyira lefogyott, hogy akár bele is halhatott volna a szülésbe. De olyan pletykák is felröppentek, hogy George egyáltalán nem szeretne apa lenni. Ezek után persze elég hihetetlenül hangzik elsőre, hogy Amal gyereket vár, ráadásul rögtön ikreket! Azonban ezúttal nem egy amerikai bulvárlap írta meg a szuper hírt, hanem a sztárügyvédnő hazájának egyik magazinja, a Daily Star Libanon. Ráadásul az újság egy családi forrásra hivatkozik, amitől még hitelesebb a dolog.

És ha ez nem lenne elég, az elmúlt hónapokban Amal és George igencsak furcsán viselkedtek. Az ügyvédnő pedig már jó ideje nem jelent meg egy nyilvános eseményen sem, a sztárpasi pedig magához képest is nagyon visszafogottan partizott. Bár a sztárár egyelőre nem erősítette meg az örömhírt, mi azért nagyon drukkolunk, hogy igaz legyen!


Forrás: cosmopolitan.hu