AKTUÁLIS
#forgalomkorlátozás
#csapadékvíz
Forgalomkorlátozásokra kell készülni Kisvárdán
Kisvárda Város Önkormányzata egy TOP-os pályázat keretében nyert támogatást a csapadékvíz elvezető rendszer rekonstrukciójára.

A beruházásnak köszönhetően a városban a Csillag utcán (Flórián tértől a Diner István utca kezdetéig), a Krucsay Márton utcán, a Somogyi Rezső utcán, a Mártírok útján, a Kölcsey Ferenc utcán (Városi Egészségügyi Alapellátástól a Várday István utca kereszteződésig), a Császy László utcán (Szent György tértől az Óvodáig), a Kossuth utcán, valamint a Liliom utcán valósul meg a csapadék-vízvezetékek rekonstrukciója, a belterület védelmét szolgáló vízelvezető-hálózat fejlesztése a csapadékvíz-gazdálkodás céljainak figyelembe vételével.

„Az érintett utcák tekintetében, a Liliom utcán már megkezdődött a munka, mely ezen a héten a Kossuth utcával folytatódik.” - kezdte tájékoztatóját Leleszi Tibor. Kisvárda polgármestere elmondta továbbá, hogy a munkálatok egyszerre több helyszínen zajlanak és vannak, lesznek olyan területek, ahol emiatt forgalomkorlátozásra kell készülni.

„Jelenleg a Kossuth utcán folyó munkavégzés miatt számíthatnak az arra közlekedők forgalmi korlátozásokra, ami miatt az esetleges kellemetlenségekért a lakosság türelmét, megértését kérjük” - mondta Leleszi Tibor.

A projektről bővebb információt a www.csapadekviz.kisvarda.hu oldalon olvashatnak.

- Friss Média -