AKTUÁLIS
#forgalomkorlátozás
#ballagás
#forgalomkorlátozás
Forgalomkorlátozás lesz Kisvárdán
A Kisvárdán, május 5-én rendezett ballagások miatt forgalmi korlátozások várhatóak. A rendezvények idején az oktatási intézmények környékén jelentős gépjármű és gyalogosforgalom növekedéssel kell számolni.

A ballagások kezdő időpontjai:

09.00 óra - Kisvárdai SZC II. Rákóczi Ferenc Szakképző Iskolája
10.00 óra - Szent László Katolikus Gimnázium
14.00 óra - Bessenyei György Gimnázium
15.00 óra - Református Gimnázium

A Bessenyei György Gimnázium ünnepsége idején, forgalomkorlátozás lesz bevezetve várhatóan 14:00-16:00 óra között a Bessenyei és a Hunyadi úton. A jelzett időben az érintett utakon a személygépjárművek forgalma megtiltásra kerül, ugyanakkor a tehergépjármű forgalom csak a Szabolcsvezér út irányából lesz átvezetve a körforgalom felé.

A Csillag u. Döge, és Fényeslitke irányából a körforgalomba érkező járművek, a Deák Ferenc út irányába lesznek elterelve. A közösségi közlekedést érintő további korlátozás, hogy a Gimnázium előtt lévő forgalmi irányonként 1-1 buszmegálló a jelzett időszakban nem üzemel.

08:00 órától a Nyári Pál úton mindkét irányból megtiltásra kerül a gépjárművel történő megállás, valamint a Simonyi út Gimnázium előtti lezárása várható 13.00 órai kezdettel.

A szervezők és a rendőrség is kéri a lakosságot, hogy a korlátozásokat vegyék figyelembe, illetőleg a legszükségesebb esetben üljenek gépkocsiba. Közlekedjenek a megfelelő óvatossággal és kellő türelemmel!

- Friss Média -
fotó: illusztráció