AKTUÁLIS
#Kisvárda
#infrastruktúra
#útlezárás
#kivitelezés
#odafigyelés
Figyelje a közlekedési táblákat Kisvárdán!
Infrastruktúra-fejlesztésnek köszönhetően Kisvárdán, már májusban elkezdődött a csapadékvíz-elvezető rendszer rekonstrukciójára, ami teljes egészében egy Területi Operatív Programból finanszírozott fejlesztés, ennek okán több utcában félpályás útzár mellett folytatják a kivitelezési munkálatokat.

Az érintett utcák, Leleszi Tibor polgármester tájékoztatása szerint: a Csillag utca (Flórián tértől a Diner István utca kezdetéig), a Krucsay Márton utca, a Somogyi Rezső utca, a Mártírok útja, a Kölcsey Ferenc utca (Városi Egészségügyi Alapellátástól a Várday István utca kereszteződésig), a Császy László utca (Szent György tértől az Óvodáig), a Kossuth utca, valamint a Liliom utca.

A Kossuth és a Liliom utcában májusban kezdődött el rekonstrukció. Hétfőtől újabb utcák bevonásával, Mártírok - Somogyi - Csillag utcákban zajlanak majd építési- és kivitelezési munkák, félpályás útlezárás mellett.

A város polgármestere lapunknak elmondta, hogy arra kéri a város lakosságát, hogy ne a megszokott rutinból vezessenek a város útjain. Leleszi rámutatott arra, hogy az iskolakezdés miatt megnövekszik, mind a gépjármű, mind a személyforgalom, ezért még fokozottabb odafigyelés szükséges a közlekedőknek.