18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
#gyilkosság
#Encsencs
#elkövető
Egy másik idős nőt is félholtra verhetett korábban az encsencsi támadó
December 30-án encsencsi otthonában 55 késszúrással ölt meg egy férfi egy 69 éves nőt. A helyiek szerint azonban véres tette előtt három héttel Kati nénit verhette félholtra. A nő azóta válságos állapotban van, felépülésre nem sok esély van.

Encsencsen a lapunknak névtelenül nyilatkozók szerint már korábban is azt beszélték, hogy Kati néni támadója valószínűleg ugyanaz a helyi 25 éves fiatal lehet, aki az elmúlt év december 29-én 55 késszúrással ölt meg egy 69 éves nőt két kiló húsért és 12 ezer forintért. A feltételezett elkövető azóta letartóztatásban van, de a nyomozók a folyamatos adatgyűjtés eredményei alapján egy újabb brutális esetet is a 25 éves férfihoz kötnek.

Bár a fiatal férfi még nem gyanúsították meg Kati néni bántalmazása miatt, de mint kiderült, az idős nő lakásából a támadás napján eltűnt egy tv készülék is. Kati nénire szomszédja talált rá vérbefagyva az ágya mellett. Neki az áldozat fogyatékos lánya szólt, hogy nem éri el az édesanyját. A szomszédnak egyből feltűnt, hogy az idős nőt bántalmazta valaki, hiszen az ágyától távol, a földön feküdt, arcát vér borította. A nyomozást akkor életveszélyt okozó testi sértés miatt rendelték el ismeretlen tettes ellen.

Később derült ki, hogy a lakásból eltűnt egy televízió készülék. Az eset még december 8-án történt.

Ezt a készüléket a támadó másnap Encsencsen adta el egy helyi illetőnek. Mivel Kati néni a mai napig nincs kihallgatható állapotban, nem volt támpont a nyomozás irányához.

A héten a forró nyomosok ismét ellepték Kati néni házát és megtalták a tv készülék távvezérlőjét, valamint az eszköz csomagolását. Így már rendelkezésre állt a berendezés gyártási száma, ami egyértelműen minden kétséget kizáróan alkalmas a berendezés azonosításra.

Ez alapján találták meg a készüléket a nyomozók. A fellelési helyen lévő helyi lakos elszámoltatásakor szereztek információkat arra vonatkozóan a zsaruk, hogy a készüléket az encsencsi férfi adta el neki.

Kati néni a mai napig válságos állapotban van, mesterségesen táplálják, kommunikálni jelenleg nem tud, nincs kihallgatható állapotban. Az idős nőt ismerő személy elmondta, hogy legrosszabbra vannak felkészülve.