KÉK FÉNY
#demecser
#leszúrta a férjét
#dulakodás
Dulakodás közben leszúrta a férjét egy demecseri nő
Tegnap éjszaka a demecseri házukban szóváltást követően dulakodott az ötvenes éveiben járó, két kisgyermeket nevelő házáspár, majd a nő egy késsel leszúrta a férjét. Az ötvenéves férfi a helyszínen meghalt.

A család pár hete költözött vissza Demecserbe Budapestről. A férfi információink szerint vállalkozó volt, az egyik szomszéd szerint jól mehetett neki, hiszen minden ruhája GUCCI volt. A helyszínelés idején is egy full extrás Mercedes állt a ház előtt.

Egy másik szomszéd elmondta, hogy a pár között rendszeres volt a kiabálás, veszekedés. A nő sokszor sikított, jajgatott - állítja a szomszéd.

Tegnap éjszaka arra lettek figyelmesek, hogy sokan érkeztek az utcába autókkal. Hangos beszélgetésre lettek figyelmesek. Majd az áldozat egyik rokona szólt a szembeszomszédnak, hogy a két kisgyermeket át kéne vinni hozzájuk, mert Zoliéknál baj történt.

A gyerekek valószínűleg látták, hogy apjuk az életéért küzd. Azóta némák, nem szólnak semmit. Igaz, ők még valószínűleg nem is tudják, hogy édesapjukat akkor látták utoljára élve. Édesanyjuk jelenleg bűnügyi őrizetben van.

Úgy tudjuk, hogy a nő jogos védelmi helyzetre hivatkozik.

A rendőrség a bűnügyi helyszínelést befejezte, információkat későbbre ígért. Így még nem tudható, hogy milyen minősítésben indult el az eljárás.

Ha valóban igazolást nyer, hogy dulakodás közben történt a halálos szúrás, akkor halált okozó testi sértés lehet a minősítés, ami 2-8 évig terjedő börtönbüntetéssel sújtható. Azonban, ha emberölésre minősítik az esetet, már jóval magasabb a fenyegetettség, akár 15 év börtön is lehet a büntetés.

Természetesen a rendőrség igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálja az esetet, és ha a terhelt védekezése igazolást nyer, miszerint jogos önvédelmi helyzet alakult ki, akár felmentés is lehet az ügy befejezése.

Frissítés: a rendőrség halált okozó testi sértés miatt folytat eljárást a 38 éves nővel szemben.