KÉK FÉNY
#baleset
#ibrány
Csoda, hogy élve megúszta a balesetet a Suzuki sofőrje Ibránynál
​Eddig tisztázatlan körülmények között Ibrány belterületén a Nagyhalászi úton Nagyhalász felől közlekedett az a személygépkocsi, aminek a 72 éves férfi vezetője elvesztette az uralmát.

A Suzuki átsodródva a szemközti sávba összeütközött egy szabályosan közlekedő kistehergépkocsival. Az ütközés erejétől mindkét jármű bal kereke kitört. Míg a tehergépkocsi az ütközési pont közelében állt meg, addig a személygépkocsi magatehetetlenül sodródva keresztbe fordult az úttesten, ahol egy Ibrány felől közlekedő személygépkocsi a balesetet okozó Suzuki jobb oldalába csapódott.

A Suzukiban szerencsére csak a 72 éves vezető utazott, őt feszítővágó berendezéssel szabadították ki a teljesen összeroncsolódott gépjárműből.

Úgy tudjuk, hogy az idős férfi mindvégig magánál volt.

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint, egy kisteherautó és két személyautó ütközött össze az Ibrányt és Nagyhalászt összekötő út 26-os kilométerszelvényénél. Az egyik autóba beszorult egy ember, akit a nyíregyházi hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltók feszítővágóval szabadítanak ki. A beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt.