PUZZLE
Bulvár hírek
#sztárvilág
#fiatalság
#nem öregszenek
#Hollywood
Csak az éveik száma nő, de ők nem öregszenek - fotókon a bizonyíték
Ezek a hírességeknek tényleg a zsebükben a térkép a fiatalság forrásához.


A legjobb trénerekhez és a legnevesebb étkezési tanácsadókhoz van összeköttetésük és mindemellett valószínűleg ki is próbálják mindazokat az újító kezeléseket, melyek Hollywoodban fellelhetőek.

Kedvenceink mindebből láthatóan profitálnak is, hiszen összevetve a mai képeikkel a tíz évvel ezelőtt róluk készült fotókat, azt kell mondjuk, nem egyszerű eldönteni, melyik az idei termés. A kor sokaknak önkorlátozó tényező, de nem ennek a hat színésznek és színésznőnek, mivel számukra ez csupán egy szám. Őket bizony reggelente a tükörbe nézve nem öntik el, a kétségbeesett “hová lettek a húszas éveim” típusú gondolatok, mivel most dögösebbek, mint akkoriban.


Jennifer Aniston (Fotó: Film Magic/Camera Press)

Jennifer Aniston (Fotó: Film Magic/Camera Press)

Itt van például Jennifer Aniston, akinek évei az adatok tükrében a 47-est formálják, viszont ha arcát, csodás frizuráját és tökéletes alakját nézzük, a gondolatainkban a 36 villan fel. Talán mosolygóráncai elmélyültebbek, mint tíz évvel ezelőtt, de ez akár a rosszabb megvilágítás számlájára is írható. Brad Pitt 2005-ben elhagyta a sztárvilág egyik leggyönyörűbb nőjét, akinek szépsége nem fakult az évek alatt, mostani férje, Justin Theroux, ugyanannak a Jennek fogadhatott tavaly örök hűséget.


Ewan McGregor (Fotó: Film Magic/Rex Features)

Ewan McGregor (Fotó: Film Magic/Rex Features)

Valóban rossz duma, hogy míg a nők öregszenek, addig a férfiak érnek, de ez a beérés dolog jól passzol a 44 éves Ewan MacGregorhoz. Nem tudni hogyan csinálja, de még az is megeshet, hogy vele van az erő, mégiscsak egy jedi mesterről beszélünk…
Az angolban használt, mostanában igen divatos “ősz róka” klubnak sem tagja, hiszen tulajdonképpen nagyítóval kell keresni az ősz hajszálait.


Sandra Bullock (Fotó: Wire Image/Photoshot)

Sandra Bullock (Fotó: Wire Image/Photoshot)

Míg más színésznők versenyt futnak az idővel, hogy a szerepek ne kerüljék el őket éveik száma miatt, addig az 51 éves Sandra Bullock karba tett kézzel ülhet babérjain, bármikor rá lehet bízni egy 30-as évei végén járó női karaktert. Mondhatnánk, hogy a Beépített szépség sztárját fiatalon tartja a szerelem, hiszen fotós kedvese, Bryan Randall mellett biztosan kisimulnának bármelyik nő szarkalábai, de itt is arról van szó csupán, hogy Sandra a plasztikai sebészet fájdalommentes verziójának áldásos hatását élvezi. Ezek a hibátlan gének…


Robert Downey Jr. (Fotó: Getty Images/Sipa)

Robert Downey Jr. (Fotó: Getty Images/Sipa)

Egy másik sármőr, akinek szintén csak az éveinek száma nő, de nem öregszik: Robert Downey Jr. A most 51 éves színész súlyos alkohol- és drogfüggősége miatt anno éveket öregedett, azóta azonban sikerült megragadnia valahol 40 körül. Ide tehető karrierjének második meglódulása, amikor is megkapta a szinte tényleg kifejezetten rá szabott Tony Stark/Vasember karaktert. Azóta egyre jobban néz ki.


Jennifer Lopez (Fotó: Getty Images/AFP)

Jennifer Lopez (Fotó: Getty Images/AFP)

Itt van még Jennifer Lopez is, aki aztán tényleg meghazudtolja a gravitációt. Talán ő az egyetlen, aki smink nélkül még fiatalabbnak néz ki a valós koránál, ami hiszik vagy sem, 46. Bár azt már az angol tudósok is bebizonyították, hogy a latin nők többsége képtelen az öregedésre, de most itt van nekünk az élő bizonyíték. Sehol egy ránc, feszes feneke még mindig a legformásabb domborulat a férfiak képzeletbeli listáján és ahogyan most állnak a dolgok, ez még jó pár évig így is marad.


Will Smith (Fotó: Corbis Entertainment/DPA)

Will Smith (Fotó: Corbis Entertainment/DPA)

Persze azt nem állítjuk, hogy Will Smith még mindig olyan tacskó képű, mint az Amerikából jöttem című nagy sikerű sorozata idején, de határozottan helye van a listán. Persze észrevettük a 47 éves sztár őszes borostáját, de kit érdekel, hiszen pont ilyen árnyalatú volt körszakálla tíz évvel ezelőtt is. Az ő ledolgozott éveinek száma sem ráncokban jelentkezett az arcán, csak tudnánk, hogyan csinálja. Ja igen, már megint a genetika.


Forrás: hirado.hu