SPORT
#futball
#meccs
#győzelem
#Kisvárda Master Good
#Cegléd VSE
CEGLÉDI VSE - KISVÁRDA MASTER GOOD 1-2
Szép volt fiúk!

Nehezen tudná titkolni a kisvárdai csapat, hogy begyakorolt figura eredménye mindaz, amiből a Cegléd albertirsai otthonában, a vasárnapi NB II-es mérkőzésen előnyhöz jutott. Miként a legutóbbi idegenbeli fellépés alkalmával Dorogon, Vári Barnabás baloldali beadására ezúttal is volt berobbanó ember (legutóbb Gosztonyi András), és a sérülése után a csapatba visszatérő Erős Gábor fejelt a kapuba.

Megvolt a korai vezető gól és a vendégek nem estek abba a hibába, hogy annak birtokában visszavettek volna a tempóból. A napsütésben, de a viharos széltől csípős, kellemetlen hidegben játszott mérkőzés első félidejében Fodor András veszélyeztetett még kétszer, előbb szabadrúgását, majd perdítését követően védett Horváth Gábor kapus. Odaát ellenben Ivancsics Alex munka nélkül tudta le a meccs első felét.

A második félidő elején is csak annyi dolga volt a kisvárdai kapusnak, hogy kiszurkolja, a kecsegtető helyzetből járó hazai szabadrúgás után a sorfalba vágódjon a labda. Aztán méginkább viharossá vált a szél, amely a Ceglédet segítette, Ivancsics kirúgásai a félpályáig sem jutottak el.

A vendégcserék kedvező változást hoztak, hiszen az egyik friss Oláh Gergő eszmélt a leghamarabb egy szögletet követő kavarodás végén, de a várdaiak csak néhány percig ülhettek a kétgólos előnnyel járó babérokon. A Cegléd is gólra váltott egy pontrúgást, így az utolsó percek váratlanul izgalmasan alakultak. A szél segítségével nyomott a Cegléd, és egy szabadrúgás valamint három szöglet után is adódtak meleg pillanatok a várdai kapunál.

A vendégeknek azonban sikerült átvészelniük ezeket a helyzeteket, zsinórban harmadszor nyertek, és a kora délután szintén győztes Soroksárral együtt nyomást helyeztek az esti rangadó résztvevőire, a Balmazújvárosra és a Puskás Akadémiára.

Mesterszemmel
Krecska János: – Egyetlen csapat ellen sem tudtunk ennyi helyzetet kidolgozni, de a jobbnál is jobbakat kerestünk.

Révész Attila: – Az első félidőben egyértelműen uraltuk a mérkőzést, a másodikban szembe szélben és rosszabb talajviszonyok mellett már nehezebb dolgunk volt. Úgy érzem, a két együttes között volt ennyi különbség, és megérdemelten nyertünk.




Forrás: kisvardafc.hu