18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
#brutális gyilkosság
#Encsencs
Brutális gyilkosság Encsencsen
Tűzesethez riasztották nyírbátori tűzoltókat Encsencsre egy 100 négyzetméteres házhoz, ahol az egyik szoba teljes terjedelmében égett. A tüzet a szomszédok vették észre, akik jelezték, hogy a házban egy 76 éves nő él egyedül.

A lángok megfékezését követően találták meg az élettelen testet. A mentőszolgálat már csak a halál beálltát tudta megállapítani, mivel információink szerint az élettel összeegyeztethetetlen sérülései voltak az idős nőnek.


Az elsődleges vizsgálatok alapján nem volt kizárható az idegenkezűség, így a tűz helyszíne nyomban bűnügyi helyszínné vált. Az utcát forrónyomos nyomozók lepték el és megkezdődött az adatgyűjtés.


Úgy tudjuk, hogy a nő nyakát vágta el a támadója, de az indíték még ismeretlen. Azonban nem zárható ki, hogy nyereségvágyból követte el a támadó/vagy támadók a tettet.


A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint, kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy megközelítőleg száz négyzetméteres családi ház egyik szobája Encsencsen, a Béke utcában. Az nyírbátori hivatásos tűzoltók egy vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat.