18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
#nagykállói támadás
#brutális gyilkosság
#gyilkossági kísérlet
#gyerekanya
Bestiális gyilkossági kísérlet: közös gyermekük előtt akarta megölni exét egy nagykállói férfi
​Megdöbbentő eset rázta meg Nagykállót vasárnap reggel, amikor egy utcában rendőrök sokasága jelent meg.

A bejelentés szerint egy férfi egy hatalmas késsel több alkalommal mellkason akarta szúrni volt feleségét. A férfi mindent tagad és azzal védekezik, hogy a nő csak kitalálta az egészet. Az ügy a részleteinek ismeretében gyomorforgató, ami az elmúlt három évben történt az említett nagykállói házban. A bántalmazott nőt 13 éves korában, gyakorlatilag prédaként eladta az anyja a lánytól jóval idősebb férfinak. A férfi akkor már túl volt egy házasságon, melyből két gyermek született. Így hamar a felnőttéletbe kényszerített gyerekanyaként nevelte a fiatal lány a 13 évvel idősebb férfi két gyermekét. Időközben nekik is születik 5 közös gyermekük. 23 évig viszonylag gond nélkül élnek együtt. De ahogy halad az idő kereke, a férfi megöregedett és 56 éves fejjel féltékenység lesz úrrá rajta. Az érzés, az alkohol és esetenként a mentális problémák verbális agresszióhoz vezetnek a pár között.


Fizikailag soha nem bántotta vasárnapig bezárólag a nőt. azonban lelkileg gyakorlatilag rokkanttá tette, több alkalommal megalázta, szexuális tárgyként tekintett az akkor már különlő nőre.

Az első jelentős konfliktusra három éve került sor. Ekkor már külön éltek, de a nő sajnálta a volt párját, gyermekeik apját és alkalmakkor beengedte a házba. Egy ilyen alkalommal, amikor a nő aludt, szexuális játékszerként kezelve az alvő nőt önkielégítést végzett és erről fotókat készített. A fotókat közösségi oldalakon akarta megosztani és a rokonoknak is el akarta küldeni. Ekkor történt az első feljelentés.


Az ügy vége, hogy jogerősen 2 évet kapott a férfi felfüggesztve. Azonban az idő haladtával a férfi csak nem hagyott fel a zaklatással. A kapcsolaton belüli erőszak verbálisan tovább folytatódott, míg meg nem történt az első erőszakos cselekmény is. A garázda tevékenységet először a ház bejárati ajtaja, majd az ajtó bánta, s legvégül olyan erővel szorította meg a férfi a nő kezét, hogy az lila foltos maradt. Ismét feljelentés lett a dologból. A Nyíregyházi Járásbíróság újabb két és fél év börtönt szabott ki a férfira és mivel próbaidő hatálya alatt követte el az újabb bűncselekményt, a korábban kiszabott börtönbüntetéssel együtt legalább négy évre börtönbe kell vonulnia. A jgerős ítéletet követően pénteken vette át a férfi a bevonulás értesítőt.

Vasárnap kora reggel rátörte a volt feleségére az ajtót, berontott a szobába és a takaró alatt fekvő nő mellkasa irányába tröbb késszúrást indított.

"Apa, mit csinálsz, ne tedd ezt!" - üvöltötte a 8 éves közös gyermekük, aki az édesanyja mellett feküdt az ágyban. A támadások elhárítása érdekében a nő megfogta a férfi kezét, megpróbálta elvenni a kést a kezéből. Így tipikus védekezési sérüléseket szenvedett a nő, de saját magának köszönhetően nagyobb baj nem történt. Az üvöltözésre ébredt fel a másik szobában a vendégségben lévő nagyobb gyerek a párjával. Ez vetett véget az emberölési kísérletnek. A férfi a szemközti temetőbe menekült. Röviddel a cselekmény után fogták el.

Letartóztatásról nem kellett dönteni, hiszen a jogerős ítélet szerint a héten, kedden kellett volna börtönbe vonulnia. A férfit a nyomozó hatóság emberölés kísérletével gyanúsította meg.

A férfi édesanyja határozottan tagadja, hogy a fia ilyet tett volna. Mindenért a volt menyét okolja: ő tervelte ki az egészet, még a sérüléseket is magának okozta - vélekedik. Elismeri, hogy a fia valóban 13 éves korában "vette" el a nőt. Bár jogilag ez persze lehetetlen, de a közösség úgy ítélte meg, hogy a gyereklány a férfi felesége. Arra a kérdésre, hogy a fiát már két alkalommal jogerősen elítélte a bíróság, csak annyit mond, hogy az is a nő hibája. A férfi egyébként mindent tagad, ő is azzal védekezik, hogy a nő tervelte ki az egészet és ő csak azért ment be a házba, hogy elköszönjön a fiától.

Az ügy jelenleg nyomozási szakban van, vád nincs, csak alapos gyanú - azonban a férfi pár évig biztos, hogy börtönben lesz. A jelenlegi gyanú szerint maximum 5-15 évet kaphat alapesetben. Azonban, ha a nyomozás során adat merül fel arra vonatkozóan, hogy bosszúból akarta megölni a nőt, mert őt okolta a többéves börtönbüntetésért, akkor akár emberölés kísérletének minősített esete is lehet.

A borítókép illusztráció.