PUZZLE
Életmód
#barát
#társ
#lelki társ
#barátság
A legjobb, ha van kivel
Ez most elsőre kicsit furcsán hangzik, de tényleg jó érzés tudni azt, hogy mindig van kivel.

Most nem csak a testiségre gondolok,hanem arra is , hogy ha van egy olyan személy az életünkben, akivel mindent meg lehet beszélni, el lehet vele hülyéskedni és nem mellékesen őszintén megmondja, ha valami nem úgy van ahogy mi azt elterveztük.

Sok embernél nincs meg ez a kapcsolat valakivel, de ha igen akkor szerintem attól jobb nincs amikor tényleg kíváncsi az illető arra ami veled van és segít ha kell. Nem kell ahhoz mindig találkozni elég, ha üzen vagy ha felhív , hogy mi újság és akkor már tudod hogy sokkal jobb napod lesz mert érzed hogy annak a személynek fontos vagy.

Nem hiába vannak örökké tartó barátságok vagy lehet mondani úgy is hogy lelki társak. Én is megtaláltam, vagyis inkább ő talált meg engem és tényleg jó érzés, főleg akkor, ha valakinek, mint ahogy sok embernek nekem is önbizalom hiányom van nem is kicsit. Jól esik hallani valakitől, hogy csinos vagy és gyönyörű . Ilyenkor tudom, hogy nem hiába van a sok munka abba, amit az ember azért tesz, hogy jobban nézzen ki.

Mindenki várja, hogy elismerjék, vagy csak meghallgassák. Mert ma már tényleg nem sok barátság tart sokáig, mert valami mindig van, ami vagy feledteti ami volt vagy pedig egyszerűen csak elfelejtik egymást.

Valahol mindenkinek van egy lelki társa vagy egy olyan személy, aki érezteti veled, hogy fontos vagy!!!

Írta: Nézőné V. Ildikó