PUZZLE
#vegetariánus
#hús
#reakció
#kísérlet
22 év után először evett húst, ez történt vele
Egy amerikai nő több évtizede eldöntötte, hogy vegetáriánus lesz, és sosem gondolta volna, hogy valaha újra húst eszik majd. Végül mégis rávette magát, a reakciójáról pedig videó is készült!

Biztos te is találkoztál már olyan vegával, aki csak azért nem eszik húst, mert így szeretné védeni az állatokat és a környezetet. Nos, ezzel a 32 éves Stephanie Potakis is így volt, aki 22 éve, negyedikes korában határozta el, hogy vegetáriánus lesz. Az amerikai nő azonban nemrég egy fesztiválon járt, ahol képzeld, megcsapta egy éppen készülő sült borda illata, és nem tudott elfelejteni. Éppen ezért nem sokkal később elment a Swift & Sons nevű chicagói steakhouse-ba, hogy letesztelje, tényleg meg tudja-e enni ennyi idő után a húst, vagy csak egy pillanatra megkívánta.

Stephanie még videóra is vette a kísérletet, amin egyből látszik, hogy mennyire ízlik neki a csirke és a marha is, amit megkóstolt „Értem most már, hogy mit is jelent a zamatos kifejezés. Csak úgy áradnak az ízek mindenből, amit a zöldségeknél sosem tapasztaltam” – mesélte a nő a Daily Mailnek, aki még a csontvelőt is kipróbálta. „Szerintem most már csak ezt fogom enni egész életemben, ez lett az új kedvenc kajám.” Szóval úgy néz ki, győzött az étvágya és feladta a vega elveit…




Forrás: cosmopolitan.hu