KULTÚRA
Fesztivál
#a dal
#eurovízió
#A dal 2017
Duplázik a Dal - Elődöntők pénteken és szombaton 19.30-tól a Dunán!
A hétvégén már az elődöntőkkel folytatódik A Dal 2017. Pénteken és szombaton is 9-9 produkció mérkőzhet meg a döntőbe jutásért. A február 18-ai fináléba összesen 8 dal jut be. Ahogy eddig is, úgy most is a közönség dönt egy-egy produkcióról. Az előadók már most keményen próbálnak.

Reggel óta egymást váltották a fellépők a Dal színpadán. A közmédia gyártóbázisán minden a helyére került a pénteki elődöntőre. Ebben az adásban hirdetik ki a Dal felfedezettje cím nyertesét is, a szombati második elődöntőben pedig a formációké lesz a főszerep.

Mindkét elődöntőben kilenc-kilenc produkció verseng a döntőbe jutásért. A pénteki körben lép fel Kanizsa Gina, a Spoon 21, Radics Gigi, Pápai Joci, Henderson Dávid, Singh Viki és a Chase, valamint a Soulwave és a The Couple is.

Kollazs01-1024x575

A Dal 2017 – Az első elődöntő versenyzői


És persze nem maradhat el az extra produkció a pénteki elődőntőben sem. Ezúttal Péter-Szabó Szilvia lesz a műsor vendége. Az énekesnő egy dalpremierrel, Az éj után című szerzeményével lép a színpadra.

Mindkét elődöntőt 19:30-tól a Duna és a Duna World is élőben közvetíti. A döntőt február 18-án rendezik, akkor derül ki, hogy melyik előadó képviselheti Magyarországot májusban Kijevben.


Forrás: hirado.hu

-Friss Média-