NAGYVILÁG
Külföld
#buszbaleset
#Franciaország
#súlyos
#portugálok
Súlyos buszbaleset történt Franciaországban
Portugálok súlyos buszbalesetet szenvedtek vasárnap Franciaország középső részén: négyen meghaltak, 21-en megsérültek, hárman súlyos állapotban vannak - közölték a hatóságok.

Korábbi jelentések még öt halálos áldozatról szóltak, de a mentők újra tudták éleszteni egy embert, akit első pillanatban megmenthetetlennek gondoltak. A sérültek számát is lefelé módosították.

Charolles, 2017. január 8. Rendőrök a Franciaország középső részén fekvő Charolles környékén történt buszbaleset helyszínén 2017. január 8-án. A balesetben a buszon tartózkodó portugál utasok közül öten életüket vesztették, 27-en megsérültek. (MTI/AP/Creusot Infos)

Rendőrök a Franciaország középső részén fekvő Charolles környékén történt buszbaleset helyszínén. (MTI/AP/Creusot Infos)

A negyvenszemélyes busz Svájcba szállított portugálokat, amikor vasárnap hajnalban Saone-et-Loire megyében, a charolles-i viadukt közelében, a veszélyesnek tartott 79-es országos főközlekedési úton feltehetőleg megcsúszott, és lesodródott az úttestről. Csak felnőttek utaztak a buszon.

A Franciaország középső részén fekvő Charolles környékén balesetet szenvedett busz roncsa. (MTI/AP/Creusot Infos)

Elszállítják a Franciaország középső részén fekvő Charolles környékén balesetet szenvedett busz roncsát. (MTI/EPA/Emmanuel Daligand)

Elszállítják a Franciaország középső részén fekvő Charolles környékén balesetet szenvedett busz roncsát. (MTI/EPA/Emmanuel Daligand)


Forrás: hirado.hu