PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. Április 26.
A nyilas hétfőn tele van energiával, a bika kissé ma monotonnak találja a munkát.



Kos

03.21 - 04.19

Mindenáron segíteni szeretnél egy barátodnak, nem tudod azonban, hogy pontosan mi az, amire jelen helyzetében a legnagyobb szüksége van. Kérdezd meg, miben állhatsz a szolgálatára, hogyan tehetsz érte bármit is, hogy beforraszd összetört szívének sebeit. Arra azért vigyázz, hogy a határaid ne lépd túl! Ő így is értékelni fogja az érte folytatott heroikus küzdelmed, nem szükséges az áldozati bárány szerepét magadra öltened. Maradj mindig ilyen segítőkész!


Bika

04.20 - 05.20

Kissé monotonnak találod ma a munkát, abszolút nem érzed magadénak a dolgot, épp ezért mindent megteszel annak érdekében, hogy mihamarabb lezárd és végre olyasmivel foglalkozhass, amely érdekel és rejt némi izgalmat magában. Ne akard azonban minden eszközzel, két kézzel tolni a dolgot, mert így csak azt fogod elérni, hogy nemhogy előre haladnál, inkább hibát hibára halmozol majd, ez pedig kifejezetten hosszúra nyújtja majd a feladatot.


Ikrek

05.21 - 06.21

Kisebbségi komplexusod miatt soha nem mered nyíltan felvállalni a véleményed a kollégáid előtt, mert mindig attól tartasz, mi lesz, ha nem tetszik nekik, ne adj' Isten még a főnököd haragját is kiváltod vele. Így azonban soha nem fognak úgy tekinteni rád, mint egyenrangú partnerre, nem fogod tudni az akaratod érvényesíteni. Most eljött az idő, hogy a sarkadra állj és hallasd a hangod! Vállald fel nyugodtan az álláspontod és az érzéseid, hisz te is, ahogy mindenki más is, értéket képviselsz!


Rák

06.22 - 07.22

Hétfőn ihletet kapsz, akad egy jó ötleted. A kreativitásodnak köszönhetően ebből valami olyan dolog sülhet ki, amire még a környezeted is ámulattal fog tekinteni. Használd ki a lehetőséget, mert most minden eszköz adott arra, hogy megvalósítsd a terved. Arra ügyelj, hogy minél hamarabb nekifogj, mert lesznek, akik megpróbálnak utánozni és mindenáron elvenni tőled a sikert. Legyél magabiztos és meglátod, egyszer mindenki rólad fog beszélni, persze pozitív értelemben!


Oroszlán

07.23 - 08.22

Egy munkatársaddal ma azért kerülhetsz konfliktushelyzetbe, mert valami olyasmivel kapcsolatban próbálod meggyőzni, amely számodra szinte magától értetődő, ő azonban nem látja a fától az erdőt. Próbáld elfogadni, hogy nem mindenki ért meg bizonyos dolgokat első nekifutásra, épp ezért légy türelmes vele és pontról pontra, logikusan magyarázd el neki, mi az, amit látnia kellene. Ha így sem sikerül, valószínűleg csak az idődet vesztegeted, nem érdemes olyasmit magyaráznod, amelyet úgysem hajlandó megérteni.


Szűz

08.23 - 09.22

Jóbarát lévén azonnal ugrasz, ha valakinek, főleg a barátodnak szüksége van rád. Felfegyverkezve állsz oda mögé, ezzel biztosítva arról, hogy mint mindig, ezúttal is számíthat rád. Nem biztos, hogy azok az igazán jó barátok, akik állandóan együtt lógnak, de nincsen egy önálló gondolatuk sem, miközben kimondani sem merik egymás előtt féltve őrzött titkaikat. Hálásak lehettek a sorsnak, hogy ott vagytok egymásnak!


Mérleg

09.23 - 10.22

Ma úgy ébredtél, hogy valami nyomja a lelked, amivel egyelőre nem tudsz mit kezdeni. Még abban sem vagy biztos, hogy egyedül meg fogod tudni oldani a helyzetet. Épp ezért érdemes végiggondolnod, hogy ki az a személy a környezetedben, akiben olyannyira megbízhatsz, hogy ha elmondod neki a titkod, nem fog visszaélni a bizalmaddal. Ha megtaláltad ezt az embert, mielőbb mondd el neki, hogy könnyíthess magadon és talán olyasfajta tanácsot kaphass, amivel egyszerűen megoldhatod a problémát anélkül, hogy saját magad és az egészséged menne rá a dologra.


Skorpió

10.23 - 11.21

Túl magas az elvárásod másokkal szemben. Olyasfajta dolgokat kívánsz tőlük, amelyeket nem tudnak és nem is biztos, hogy szeretnének teljesíteni. Emiatt időnként kellemetlen helyzetbe kerülsz, hisz előbb-utóbb mindenki hangot ad nemtetszésének és lásd be, valahol igazuk is van. Büszke lehetsz arra, hogy egy maximalista, céltudatos ember vagy, de nem várhatod el másoktól, hogy erejükön felül megfeleljenek neked. Igyekezz mindenkit elfogadni úgy, ahogy van.


Nyilas

11.22 - 12.21

Hétfőn teli vagy energiával, nagyon igyekszel a maximumot kihozni magadból, mindenben a tökéletesre törekszel. Ne engedd azonban, hogy maximalizmusod a saját életed és kapcsolataid rovására menjen. Néha engedni kell a huszonegyből és hagyni, hogy a sorsod alakítson bizonyos helyzeteket. Bármennyire is igyekszel, nem fogod tudni befolyásolni a mai történéseket. Tegyél meg minden tőled telhetőt és nyugtasd meg a lelkiismereted, hogy rajtad onnantól semmi sem múlik.


Bak

12.22 - 01.19

Az utóbbi időben megváltozott benned valami, emiatt szíved szerint kilépnél a kapcsolatodból. Mielőtt azonban meggondolatlan döntést hoznál, gondolkodj racionálisan és menj bele elméleti részletekbe. Csak azután cselekedj, ha mindent a legaprólékosabban megvizsgáltál. Ne hamarkodd el a döntést, mert ez mások életére is befolyással lehet. Ha hirtelen felindulásból teszel meg valamit, később nagyon megbánhatod, ám akkor már késő lesz mindent visszacsinálni.


Vízöntő

01.20 - 02.18

Időnként nem árt, ha változtatsz bizonyos dolgokon, mert ez kell ahhoz, hogy előre tudj lépni. Ne ragaszkodj görcsösen azokhoz a tényezőkhöz, amelyek csak hátráltatnak vagy visszahúznak! Merj új dolgokba belevágni, meglátod, rengeteg élményt tartogatnak számodra! Csak be kell zárnod azokat az ajtókat, amik már nem hoznak semmi hasznot, egyúttal pedig ki kell nyitnod azokat az új ajtókat, amelyek sok-sok lehetőséget rejtenek magukban.


Halak

02.19 - 03.20

Ma, ahogy általában, nagyon koncentrálsz a munkádra, teljesen elfoglal, semmi másra nem marad sem időd, sem energiád. Lehet, hogy most sikert sikerre halmozol, de nem biztos, hogy ez hosszútávon kifizetődő lesz. Ha ugyanis kiesel a vérkeringésből, nem hagysz időt a barátaidra, lemaradsz és mire felfigyelsz, már elveszítettél embereket magad körül és nem fogsz tudni beilleszkedni a társaságba. Nem biztos, hogy érdemes a karriered oltárán feláldozni a baráti kapcsolataid. Még azelőtt melegítsd fel kihűlt kapcsolataidat, mielőtt túl késő lesz!


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-