PUZZLE
#szépség
#orr
#forma
#orr formája
#tippek
Mit árul el az orrod formája rólad?
Gondoltad volna, hogy az orrod alakja és mérete is sok mindent megmutathat a személyiségedről, az egészségi állapotodról, sőt még a jövődről is? Derítsd ki, miről mesél a tiéd!

Képzeld, Jane Haner a világ egyik leghíresebb arcvonásokkal foglalkozó szakértője, aki most The Wisdom of Your Face címmel megírta legújab könyvét. Állítása szerint ugyanis az arc minden egyes apró részlete, akárcsak az orr, sokmindent elárul az ember természetéről, tulajdonságairól, sőt, még a jövőjéről is. Ez alapján pedig most azt is kiderítheted, te melyik típusba tartozol!

Nagy, hosszúkás orr

Ha a nózid kissé nagy, de nem különösebben vastag vagy csontos, akkor valószínűleg nagyon maximalista vagy, és mindig tökéletes munkát adsz ki a kezeid közül. Nem csoda, hiszen szinte minden idődet a munkának szenteled, sokszor a magánéleted rovására is. Ha ilyen orral áldott meg a sors, akkor nagyon jóindulatú vagy másokkal és a környezeted kivételesen szeretetreméltónak tart.

mit-arul-el-rolad-az-orrod-cosmopolitan1

Közepes és sima

Ha közepes méretű és semmilyen pici dudor se található rajta, akkor mindig könnyen eléred a céljaidat. Kiegyensúlyozott a lelkivilágod és általában elégedetten, büszkén szemléled a teljesítményedet.

mit-arul-el-rolad-az-orrod-cosmopolitan2

Legörbülő orrnyereg

Ha a vége kissé legörbül, akkor a 40-es éveid végére már olyan sok mindent fogsz elérni, hogy végre lesz egy kis időd relaxálni is. Fontos, hogy használd ki ezt az időszakot és tényleg szusszanj egyet, különben kontrollálhatatlanul összecsapnak a hullámok a fejed felett.

mit-arul-el-rolad-az-orrod-cosmopolitan3

Hepe-hupás orr

Egy pici bemélyedés van az orrod hegyén? Ez arra utalhat, hogy nagyon nyitott vagy, és mindig szeretettel fordulsz a világ felé. Pont ezért elég sérülékenynek is ismer a környezeted, és sajnos néha a túlságosan is megbízol az emberekben.

mit-arul-el-rolad-az-orrod-cosmopolitan4

Görbe orr

Ez a forma sok mindent jelenthet, többek között azt is, hogy elég nehéz időszakon kell átmenned a 40-es éveid végén. A terhek és a problémák azonban szuperül megerősítik a személyiségedet, és csodás, váratlan fordulatok várhatóak még az életedben…

mit-arul-el-rolad-az-orrod-cosmopolitan5

Lapos és ívelt

Ha egy vízszintes mélyedés található az orrod hegye felett, mint Jennifer Lopeznek, akkor a 40-es éveid során óriási változások történnek majd az életedben. Lehet, hogy a magánéletedben érkezik egy váratlan fordulat vagy pedig a karriered vesz teljesen új irányt, a lényeg, hogy teljesen felejtsd el a múltat és mindig pozitívan tekints a jövő felé.

mit-arul-el-rolad-az-orrod-cosmopolitan6

Gyémánt alakú orrcsúcs

A gyémánt forma azt jelenti, hogy nagyon-nagyon kíváncsi természet vagy, és szeretsz új dolgokat felfedezni, a szórakozás az életed. A 40-es éveid második felében csodálatos dolgok történnek majd a karrieredben és a magánéletedben egyaránt.

mit-arul-el-rolad-az-orrod-cosmopolitan7

Hegyes, csúcsos orr

Ha az orrod pici és hegyes, akkor egyszerűen imádod az életet. Nagyon érdeklődő természet vagy és szeretsz mindent kipróbálni. Lehet, hogy kissé néha pletykásnak tartanak, de az tuti, hogy ha egy kis őrült mókázásról lenne szó, akkor a te telefonod csörren meg elsőként.

mit-arul-el-rolad-az-orrod-cosmopolitan9

Pisze orr

Az orrod leginkább Victoria Beckham pisze nózijára hasonlít? Ha a hegye picit csúcsosabb, akkor te mindig a tökéletességre törekszel. Sőt, ha egy kicsit vastagabb is az átlagnál, akkor nagyon könnyen veszed az akadályokat és általában stílusosan, lazán megoldod a problémáidat.

mit-arul-el-rolad-az-orrod-cosmopolitan10

Aprócska orrcimpák

Ha az orrod elég picike, akkor általában gyorsan túljutsz az előtted álló feladatokon és nem szereted halogatni a teendőket. Amikor egy akadállyal kell szembenézned, akkor mindig az eszedet használod elsőként. Az egészen finom, kicsi orr pedig barátságos és kedves természetre utal!

mit-arul-el-rolad-az-orrod-cosmopolitan11