KULTÚRA
#debrecen
#repülőgép
#Kartago Tours
#Tunézia
Kristálytiszta tengerpartra Debrecenből
​A Kartago Tours 2024. június 4-én Monastirba induló charterjárata tíz év után újra feltette a közkedvelt tunéziai desztinációt a Debrecenből elérhető úti célok térképére. Az első járat utasait apró süteményekkel és meglepetésekkel várták a Debrecen Nemzetközi Repülőtér és a Kartago Tours képviselői. Az eseményen személyesen részt vett Raja Ammar, a Tunéziai turisztikai hivatal képviseletvezetője, valamint Király Tamás a repülőteret üzemeltető gazdasági társaság ügyvezetője.

Az új járat lehetőséget biztosít az utazók számára, hogy felfedezzék Tunézia gazdag kulturális örökségét, megcsodálják lenyűgöző tájait és közkedvelt tengerpartjait, valamint élvezzék a helyi gasztronómia különlegességeit.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy tíz év kihagyás után vissza tudtuk hozni a heti rendszerességgel közlekedő monastiri charterjáratot Debrecenbe” - mondta Bocsák Zsófia, a Kartago Tours cégvezetője. “Ez a lépés nemcsak lehetőséget teremt az utazók számára, hogy könnyebben és kényelmesebben eljussanak Tunéziába, hanem tovább erősíti a Kartago Tours elkötelezettségét a kelet-magyarországi régió iránt. Bízunk benne és dolgozunk rajta, hogy további úti célokkal tudjuk gazdagítani a Debrecen Nemzetközi Repülőtérről elérhető úti célok kínálatát."

„Tunézia egy visszatérő új járatként jelenik meg a Debrecen Nemzetközi Repülőtér palettáján a Kartago Tours-nak köszönhetően, melynek sikerességét illetően a korábbi évek eredményeit és a jelenlegi tendenciákat tekintve bizakodók vagyunk. Az elmúlt két évben érezhetően erősebb nyári szezont zárhattunk a repülőtér utasforgalmát tekintve, azonban az új Monastir járatnak is köszönhetően úgy látjuk, hogy idén a korábbiaknál még erősebb forgalommal számolhatunk. Tunézia okkal népszerű nem csak a magyarok, hanem más Európában élők számára is, hisz alig 2 órás repülőút után egy másik kontinens egzotikus világába érkezhetünk, mely méltán híres kristálytiszta, homokos tengerpartjairól, valamint gazdag kulturális örökségéről.”– mondta Király Tamás a Debrecen International Airport Kft. ügyvezetője.