Örök nyugalomra helyezték Mészöly Kálmánt

A családtagok mellett állami és sportvezetők, neves közéleti személyiségek, egykori csapattársak, barátok és szurkolók több százan kísérték utolsó útjára Mészöly Kálmánt hétfő délután a Farkasréti temetőben.

2022. december 12.

Már vehetünk jegyet a budapesti atlétikai vébére

Elkezdődött a jegyértékesítés a jövő évi budapesti atlétikai világbajnokságra. Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, a szervezőbizottság irányító testületének tagja a hétfői sajtótájékoztatón kiemelte, soha akkora sporteseményt nem rendezett még Magyarország, mint az atlétikai vb lesz. Hozzátette, a vb vonzerejét jól mutatja, hogy az előzetes jegyértékesítés során a nemzetközi szövetség...

2022. december 12.

Brazil-portugál döntőre van a legnagyobb esély Katarban

Legalábbis a statisztikákkal foglalkozó Gracenote elemzése szerint. A negyeddöntők előtt Brazília-Portugália döntőt valószínűsítenek a katari labdarúgó-világbajnokságon.

2022. december 07.

Felvidékre került a trófea

​Fordulatos finálé végén dőlt el az elsőség sorsa a Szomszédvár Kupán.

2022. december 04.

Nagy Magyar Fociteszt Diákoknak, Hidegkuti tiszteletére

A száz évvel ezelőtt született Hidegkuti Nándor, az Aranycsapat középcsatára tiszteletére indított nagyszabású játékot a DUE Médiahálózat és az MTK Budapest Nagy Magyar Fociteszt Diákoknak néven.

2022. november 28.

Röplabda - edzőváltás Nyíregyházán

Mindössze öt mérkőzés után szerződést bontottak Leonidasz Gaitanakisszal, a női röplabda Extraligában szereplő Fatum-Nyíregyháza görög vezetőedzőjével.

2022. november 22.

Szenzáció a vébén: a szaúdiaktól kapott ki az egyik nagy esélyes

Argentína - Szaúd-Arábia 1-2. Argentína Lionel Messi tizenegyesgóljával vezetett, de a második félidőben pár perc alatt fordított Szaúd-Arábia a labdarúgó-világbajnokság C-csoportjának nyitó mérkőzésén.

2022. november 22.

Meghalt Mészöly Kálmán

Nyolcvanegy éves korában hétfőn elhunyt Mészöly Kálmán 61-szeres válogatott labdarúgó, aki szövetségi kapitányként három időszakban irányította a magyar nemzeti együttest.

2022. november 22.