Baltával támadt nevelőapjára egy férfi Nyírpilisen

Emberölés kísérletének gyanúja miatt őrizetbe vettek egy nyírpilisi férfit, aki kedden baltával támadt nevelőapjára - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

2022. július 28.

18 éves siheder vert agyon egy hajléktalant Túrricsén

Túrricse alig 700 száz lakosú kis település a szatmári Erdőháton, a magyar-ukrán-román hármashatártól mintegy 10 kilométerre. Ritkán kerül be a médiába, legutóbb 2017-ben a helyi polgármester üzelmei miatt kapott rivaldafényt. Majd évekig csend volt, mígnem egy hónappal ezelőtt vérbefagyott férfitestet találtak a település boltja melletti telken a hivatallal szemben.

2022. július 27.

Molotov-koktélos támadás Vaján

A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója a több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban 2022. augusztus 27-ig elrendelte R.Cs. gyanúsított letartóztatását.

2022. július 27.

Kilencvenhat gyanúsítottja van egy 1,2 milliárd forintos csalásnak...

Felszámolt a budapesti rendőrség egy "számlaváltós szervezetet", amely csaknem 1,2 milliárd forintot csalt ki önkormányzatoktól, intézményektől. Kilencvenhat ember ellen indítottak eljárást - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2022. július 27.

Kirívóan sok a szabadtéri tűz az idén

A szabadtéri tüzek fellobbanásának veszélyére, a megelőzés szükségességére hívta fel a figyelmet a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

2022. július 27.

Műanyagfólia okozhatta egy gyerek halálát

Életjelek nélkül találtak egy tízéves gyermeket Szlovákiában, a kassai járás egyik falujában, egy családi ház kertjében.

2022. július 27.

Németországban kapták el az egyik legkeresettebb magyar bűnözőt

Elfogtak egy évek óta körözött, a rendőrségi Top 50-es listán is szereplő férfit Németországban - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hétfőn a police.hu oldalon.

2022. július 25.

Lánya megölésével gyanúsítják a piricsei asszonyt

A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója 2022. július 19-én a bűncselekmény elhárítására fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt indult eljárásban 2022. augusztus 19-ig elrendelte K.-né F.M. gyanúsított letartóztatását.

2022. július 19.