Több mint másfél milliárdos fejlesztés a...

Mintegy 1,7 milliárd forint értékű élelmiszeripari fejlesztés valósult meg a sütőipari termékeket gyártó Nyíregyházi-Kenyérgyár Kft.-nél, a projektzáró ünnepséget csütörtökön tartották a nyírségi megyeszékhelyen.

2022. szeptember 29.

Nagyszabású környezettudatos fejlesztések indulnak Dombrádon

Európai uniós forrásból 895 millió forintot fordíthat Dombrád környezettudatos fejlesztésére a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisváros önkormányzata.

2022. szeptember 29.

Ismét pályázhatnak a szabolcsi civilek

Szalay-Bobrovniczky Vince civil ügyekért felelős helyettes államtitkár volt a vendége a vásárosnaményi civil fórumnak. A tájékoztatón Vásárosnamény és térsége polgármesterei, civil szervezeteik képviselői voltak jelen.

2022. szeptember 28.

Veszett állatot találtak Szabolcsban

Veszettséget igazolt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) debreceni laboratóriuma egy, a betegség gyanúja miatt kilőtt rókánál - közölte a hivatal szerdán a honlapján.

2022. szeptember 28.

Bővíti a Lego nyíregyházi gyárát

A magyar kormány politikája minden válság idején az, hogy beruházásokkal támogassa a munkahelyek megtartását és új álláshelyek teremtését - jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára a dán Lego nyíregyházi gyárának bővítése alkalmából tartott ünnepségen kedden a nyírségi megyeszékhelyen.

2022. szeptember 27.

Elképesztő mennyiségű hulladékot gyűjtöttek be a Tisza...

Mintegy 280 tonna hulladékot gyűjtöttek be a Tisza ukrajnai forrásvidékén a Diageo és a PET Kupa közös Call-Action programjának köszönhetően - közölték az MTI-vel a szervezők a folyók világnapja alkalmából hétfőn.

2022. szeptember 26.

Felszántotta a színpadot a Hooligans Kisvárdán

Fergeteges hangulatú koncertet adott az együttes a Várda Drink 100. születésnapján.

2022. szeptember 25.

Életmentőket díjaztak Kisvárdán

A születésnapi rendezvényen a munkatársát megmentő két Várda Drink dolgozó Szívbarát elismerést kapott.

2022. szeptember 25.