Új szakember vezeti az Agrár- és Vidékfejlesztési...

​Kaponyás Lászlót nevezte ki szeptember 1-től Román István főispán a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztályának élére.

2023. szeptember 04.

Rekordszámú nevezés, újragondolt szabolcsi klasszikusok az 5....

Volt olyan, aki a töltött káposztához vadhúst használt fel, mások viszont maradtak az eredeti recepteknél.

2023. szeptember 03.

​Kigyulladt az aljnövényzet, jelentősen késnek a vonatok a...

Kigyulladt az aljnövényzet, emiatt jelentősen hosszabb menetidőre kell számítani a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vasútvonalon - közölte a Mávinform szombat délben a Facebook-oldalán.

2023. szeptember 02.

Dübörög a Porta Portya Géberjénben!

Ahol malacokat tartanak, ott fantasztikus disznóságokat lehet kóstolni, máshol perecet készítenek, vagy valami finom süteményt. Húsznál is több portát lehet így végigjárni, végigkóstolni.

2023. szeptember 02.

Kerékpáros appot indítottak Nyíregyházán

Elkészült a BringaApp elnevezésű mobilalkalmazás Nyíregyházán, a 621 millió forint értékű uniós infrastrukturális pályázat részeként megvalósult fejlesztés célja a kerékpáros közlekedés népszerűsítése - közölte a nyírségi nagyváros önkormányzatának sajtószolgálata az MTI-vel.

2023. augusztus 30.

Mutatjuk a géberjéni Porta Portya programját!

A Porta Portya jellegzetessége, hogy nem egy hagyományos fesztivál, hanem valódi betekintést nyújt Géberjén gasztrovilágába, a közízlés által kevésbé befolyásolt, igazi helyi ízek kavalkádja jellemzi - mondta Kiss Róbert Richard Prima Primissima-díjas újságíró a rendezvényről.

2023. augusztus 28.

Ilyen tűzijátékot még nem láttunk!

​A szervezők nem vicceltek: ez volt minden idők leglátványosabb augusztus 20-i tűzijátéka.

2023. augusztus 21.

Isten éltessen, Magyarország! Szabolcsveresmarton így...

​Szabolcsveresmarton a szokásoknak megfelelően ebben az évben is megünnepelték hazánk születésnapját. A falunappal egybekötött rendezvényen a település is kapott ajándékot, méghozzá egy 420 millió forint értékben felújított utat. Az ünnepi kenyérszentelésen a térség országgyűlési képviselője, dr. Seszták Miklós is köszöntötte a résztvevőket.

2023. augusztus 20.