Bekapcsolják: Fényeslitkén át vezet az út Hamburgba, Bécsbe és...

Együttműködési megállapodást kötött Európa vezető konténerterminál-üzemeltetője, a EUROGATE Csoport hazai vasúti leányvállalata, az EUROGATE Rail Hungary Zrt. (ERH) az East-West Gate (EWG) beruházójával, hogy a fényeslitkei terminált bekapcsolják európai vasúti áruszállítási útvonalhálózatba. A megállapodással az ERH ügyfelei számára közvetlen vasúti kapcsolat jön létre a kontinens legnagyobb...

2022. június 22.

Hat helyen lesznek időközi választások vasárnap Szabolcsban

Hat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen tartanak időközi önkormányzati választást vasárnap, a megyeszékhely mellett öt községben dönthetnek a választók a polgármester személyéről, illetve a helyi testületek összetételéről.

2022. június 21.

Bereg csodái: a mezítlábas Notre Dame, a könnyező Madonna és a...

Dr. Kiss Róbert Richard turisztikai szakújságíró pár hete felfedezte a környék történelmi nevezetességeit, templomait, természeti értékeit és gasztronómiáját. Élményeiről a Retro Rádió adásában kérdézték, ahol elismerően nyilatkozott a látottakról, elsőként a tákosi mezítlábas Notre Dame-ról.

2022. június 19.

​Pénteken kezdődik a kisvárdai színházi fesztivál

Tizennégy versenyelőadással, zenés-kulináris estekkel, valamint hallgatói előadásokkal és középiskolások számára szervezett workshopokkal várják a közönséget a június 24-én kezdődő Magyar Színházak 34. Kisvárdai Fesztiválján.

2022. június 19.

Így ballagtak a Somogyisok Kisvárdán

​Két osztályból összesen 43 diák mondott búcsút a kisvárdai, Somogyi Rezső Általános Iskolának. Életük eme könyve teleíródótt, holnaptól új történetek vésődnek be életük könyvébe, nem feledve a Somogyiban eltelt nyolc évet.

2022. június 18.

Földet szenteltek Anarcson

​Harmadik alkalommal szentelték meg a földet Anarcson, a település elején található keresztnél.

2022. június 18.

Ellepték a petkalózok a Tisza-tavat

Tizennégy pillepalackokon lebegő hajóval és kenus különítménnyel startoltak el a csapatok pénteken a folyótisztító és hulladékgyűjtő III. Tisza-tavi PET Kupán Tiszafüredről.

2022. június 17.

Az év eddigi legnagyobb hazai beruházása Nyíregyházán

Mintegy 290 milliárd forint értékben az idei év eddigi legnagyobb beruházását hajtja végre egy dél-koreai vállalat Nyíregyházán, ahol elektromos autók akkumulátorához használt szeparátorfóliát fognak gyártani - jelentette be pénteken Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Budapesten.

2022. június 17.