Ekkortól lehet kapni a 2024-es autópálya-matricákat

December 1-től vásárolhatók meg a jövő évi autópálya-matricák, amelyek ára átlagosan 18 százalékkal emelkedik; jövőre 230 kilométerrel több gyorsforgalmi útszakasz válhat fizetőssé - közölte november 30-án az autopalyamatrica.hu.

2023. november 30.

​Csúszós utakra figyelmeztet a katasztrófavédelem

A csütörtökre várható havazás és ónos eső miatt a helyenként csúszós, jeges utakra, a csökkent látótávolság veszélyére figyelmeztet a katasztrófavédelem.

2023. november 29.

Tűz volt a demecseri cérnagyárban

Jól jöttek az újonnan beszerzett eszközök a demecseri önkéntes tűzoltóknak. A gyorsaságnak köszönhetően megelőzték a katasztrófát.

2023. november 29.

Közel négyezer emberhez jutott el a Hierotheosz...

A környezetvédelem, a fenntarthatóság és a hulladékgazdálkodás köré szőtt konferenciák azt üzenték: bolygónk állapota rajtunk is múlik, nem mindegy, mit hagyunk örökül a következő nemzedéknek. A hétfői telt házas projektzárót Máriapócson tartották meg középiskolásoknak.

2023. november 28.

A szabolcsi zenészek jelentkezését is várják A Dal 2024 versenyre

Meghosszabbított határidővel, november 30-ig várja az új magyar dalokat A Dal 2024, a Duna versenyének új évada. A közmédia zenés showműsorába bármely könnyűzenei műfajú és stílusú dallal jelentkezhetnek az előadók az adal.hu oldalon keresztül.

2023. november 23.

Kiss András: jót tenni mindannyiunk kötelessége

​Ferenc pápa gondolatát megosztva jelentette be Kiss András, a Hierotheosz Egyesület operatív igazgatója az idei karácsonyi adománygyűjtést, ami ebben az évben is a háború árnyékában valósul meg megyénkben.

2023. november 22.

​Elítélték a két vadászt, akik lelőttek egy...

Természetkárosítás és állatkínzás bűntette miatt indult büntetőügyet fejezett be a Kisvárdai Járásbíróság a 2023. november 22-én megtartott tárgyaláson.

2023. november 22.

Géberjén újra megmutatja a világnak, milyen a jó falusi disznótor!

Pecsenye és pörc sütés is lesz Lázár Séf értő figyelme mellett.

2023. november 21.