Ezt a csodás sütemény receptet a Kinder Bueno csokoládé ihlette. Minden családban, ahol eddig elkészült, családi kedvenc lett.
Vitán felül megújult a magyar konyha az elmúlt években. Nyomot hagytak rajta új alapanyagok, távoli ízek, egzotikus fűszerek és korábban ismeretlen eljárások. De tudjuk-e, hogyan kell ezeket leírni? Tegyen Ön is egy próbát!
Minden típusú hely belekerült - mesélte Vinkó József főszerkesztő a kötet kapcsán. Hiteles könyv, senki nem fizetett azért, hogy szerepeljen a kiadványban - mondta a szakember. Tízfős szerkesztői gárda dolgozott azon, hogy a lehető legjobb legyen a munka.
Itt az ősz, beérett a dió, a hűvösebb őszi napokon egy finom pohár teával vagy kávéval isteni csemege.
Nemcsak az ízlelőbimbók voltak elkényeztetve az első kisvárdai Gasztrozenei Fesztiválon. Elmondható, hogy a kezdeményezéssel olyan erős alapokat raktak le a szervezők, amire az elkövetkező években érdemes építkezni. A recept elméletileg egyszerű, hívj meg minőségi zenéket játszó előadókat, tálalj mellé finom ételeket, és mindezt prezentáld egy 17 ezres város sétálóutcájában - és akkor működik a dolog....
Kitűnő zenék, kulináris élvezetek, fantasztikus hangulat, ami az első Gasztrozenei Fesztivál nyitónapját jellemezte Kisvárdán. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy Kisvárda pénteken ismét lépett egyet előre. Azt a hangulatot, pezsgést, ami pénteken kialakult a 17 ezres város sétálóutcájában, valószínűleg sokáig emlegetni fogják még.
Több százan várták a Kelet Brass Band kezdését.
Péntekre teljes átalakuláson esett át Kisvárda belvárosa. Forró hangulat ígérkezik ma és a holnap az első Gasztrozenei Fesztiválon. Több tízezer watt, hűsítő italok, forró ételek, gyönyörű lányok.