110 ezer embert helyeznek készültségbe a...

110 ezer katona, rendőr és csendőr vigyáz a rendre a hétvégén, sőt még hétfőn is, amikor a francia válogatott hazatér a világbajnokságról - közölte Gérard Collomb belügyminiszter. Hozzátette: 44 ezer katasztrófavédő is készenlétben áll, mert továbbra is nagy Franciaország terrorfenyegetettsége.

2018. július 14.

Tényleg jó volna, ha csak csúnya lányok lehetnének...

Ha az egyenjogúság és az egyenlő bánásmód ostoba félreértelmezése túl megy egy határon, alighanem érdemes tisztázni az alapokat, amíg nem késő.

2018. július 14.

FIFA: kevesebb szexi szurkolónőt!

Oroszországban a futball-világbajnokság előtt elsősorban fajgyűlölő incidensektől tartottak, de ezekből egyet sem regisztrált a FIFA. A nők zaklatása viszont szép számmal szerepel a panaszlistán.

2018. július 13.

Ők voltak a legszínesebbek - helyszíni tudósítás a vébéről 3. rész

A szurkolólányok néha csak testfestést viselnek felül, a VIP szaunákban nemcsak a gőztől lehet izzadni és a GUM-ban 70 ezer felett nem árulnak semmit. Folytatjuk moszkvai sorozatunkat a vébéről.

2018. július 09.

Mourinho: Anglia a döntőbe kerülhet - videó

Az angolok tizenegyes-párbajban legyőzték Kolumbiát, és így továbbjutottak a futball- világbajnokságon. Legközelebb szombaton Szamarában a svédekkel játszanak.

2018. július 04.

Tízszeres hotelár, mosolygó oroszok és szuper stadionok -...

Moszkvában a kezdeti nyugalomhoz képest már alig van olyan hely, ahol ne érezné az ember, hogy világbajnokság folyik a városban. Ezúttal a szurkolói zónákról, a stadionokról, a közlekedésről és más hasznos tudnivalókról számol be tudósítónk.

2018. július 02.

Így örültek a továbbjutásnak Uruguayban

A kis dél-amerikai ország válogatottja 2-1-re legyőzte az esélyesebbnek vélt Portugáliát és továbbjutott a negyeddöntőbe. A mérkőzés hőse a Paris Saint Germain csatára, Edinson Cavani volt.

2018. július 01.

Az éjjel Moszkvában sem érhet véget - helyszíni tudósítás a...

Az orosz fővárosban senki sem unatkozik mostanában. Tömött szurkolói zónák, bulik a belvárosi utcákon, emléktárgyak, hostess lányok, mosolygó rendőrök. Hangulatkép a világbajnokság egyes számú vendéglátó városából.

2018. július 01.