A meglepetések vébéje: Japán legyőzte Németországot

A tegnapi után a mai napra is jutott váratlan eredmény a katari labdarúgó világbajnokságon.

2022. november 23.

Az esélylatolgatás óta a szaúdi győzelem a legnagyobb meglepetés

Amióta világbajnoki adatelemzés és esélylatolgatás létezik világszinten, a Gracenote (Nielsen cégcsoport) kimutatása alapján Szaúd-Arábia Argentína felett aratott keddi győzelme számít a legnagyobb meglepetésnek.

2022. november 22.

Reggelig tartott az ünneplés Franciaországban

Hatalmas tömeg ünnepelte Párizsban a válogatott moszkvai győzelmét. A Champs-Élysées-t lezárták, hogy az emberek szabadon örüljenek a 4-2-es sikernek és a világbajnoki címnek.

2018. július 16.

Így szurkoltak Horvátországban - videók a FrissMédiának

A vereség ellenére a horvát válogatott eddigi legnagyobb sikerét érte el a labdarúgásban, amit az egész ország ünnepelt Zadartól Zágrábig.

2018. július 15.

Ez történt a vébé-döntőn

Története során másodszor nyert labdarúgó-világbajnokságot Franciaország azzal, hogy az oroszországi vb moszkvai döntőjében 4-2-re legyőzte Horvátországot.

2018. július 15.

Franciaország másodszor világbajnok - így szurkoltak Kisvárdán

Bár hittek a győzelemben, ez kevésnek bizonyult a horvátoknak. Nem lesz könnyű, ezért teljes szívvel a labdarúgó-válogatott mellé kell állnunk - mondta Kolinda Grabar-Kitarociv horvát államfő vasárnap a zágrábi repülőtéren.

2018. július 15.

Félidő - mi volt eddig?

Délután 5 órakor, Moszkvában pályára lépett a labdarúgó világbajnokság legerősebb csapata, Franciaország, a torna meglepetéscsapata, Horvátország ellen.

2018. július 15.

Többségben a horvátok Moszkvában

Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság döntőjét megelőző szombat éjszaka a horvát szurkolók hatalmas többségben voltak a rivális francia drukkerekkel szemben Moszkva belvárosában.

2018. július 15.