A szerbek elfoglalták a Vörös teret!

A legnagyobb örömet a szerbeknek hozta az orosz vébé.

2018. június 27.

Merüljön el velünk a vébé forgatagában!

Egy világbajnokság mindig buli - akkor is, ha éppen nincsenek meccsek.

2018. június 27.

Az önmagukba vetett hit eredménye volt a német fordítás - mondja...

Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elismerte, hogy szerencse is kellett a svédek elleni mérkőzésen a győztes gól megszerzéséhez, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy végig hittek önmagukban.

2018. június 24.

Harmadik világbajnokságán szerzett gólt Javier Hernández

A dél-koreaiak ellen eredményes Javier Hernández a harmadik mexikói labdarúgó, aki három világbajnokságon gólt szerzett.

2018. június 24.

Neymar már a harmadik a brazil örökranglistán

Neymar 56 góljával már egyedül harmadik a brazil válogatott gólszerzőinek örökrangsorában, mivel betalált Costa Rica ellen az oroszországi labdarúgó-világbajnokság pénteki csoportmérkőzésén.

2018. június 22.

Suárez góljával Uruguay és Oroszország is nyolcaddöntős

A Szaúd-Arábia felett aratott 1-0-s sikerrel Uruguay, valamint a kedden Egyiptomot legyőző házigazda Oroszország is biztosította helyét a legjobb 16 között a labdarúgó-világbajnokságon az A csoport küzdelmeinek második fordulóját követően.

2018. június 20.

Földrengést okozott a mexikói szurkolók öröme

Lozano a 35. percben gólt lőtt a világbajnok németeknek. Rá 7 másodpercre mesterséges földrengést jeleztek a mutatók Mexikóvárosban.

2018. június 19.

​Cristiano Ronaldót két év börtönre ítélték!

A 33 éves portugál szupersztár Szocsiban újra megmutatta, hogy a válogatott színeiben is éppúgy brillírozik, mint a Real Madridban, mellyel háromszor nyerte meg a BL-t. Közben azonban Spanyolországban némi gondja adódott.

2018. június 17.