Óriási erők munkálkodnak Cinemaquában - tovább folytatódik a...

Ha van kedved játszani, folytasd Te a történetet és a legötletesebb folytatást leforgatjuk a te szerepléseddel.

2020. augusztus 23.

Egy héttel a Cinemaqua nyitása után - vélemény

Évről évre más lesz a tematika, most Amerika áll a fókuszban: az 1610-es Jamestown-ja Pocahontas alakját idézi, aranyat moshatnak a látogatók az aranyláz korába repülve, pisztolyok dörgése idézi fel a vadnyugat világát, de láthatjuk a Szabadság-szobrot vagy a Rushmore-hegyet is, az amerikai elnökök sziklába vésett képmásával.

2020. augusztus 22.

Cinemaquában mindig történik valami - videó

Ezúttal, egy szerelmi háromszög kellős közepébe csöppenhettek a látogatók a kisvárdai filmpark Western utcájában, ahol Kalaposról kiderült, hogy egyszerre két vasat tart a tűzben, ugyanis hős szerelmesünk nem tudta eldönteni, hogy a csábító vörös ruhás nővel, vagy a látszólag ártatlan kis szöszivel kösse össze az életét.

2020. augusztus 22.

Ezt senki nem ússza meg szárazon a Cinemaquában - fotók, videó

Kisvárda legújabb turisztikai attrakciója a Cinemaqua Film- és Natúrpark, ami immáron egy hete várja a látogatókat. Tegnap a 6 hektáros tavon vízi csatát vívott Tom és Jerry, meg persze a segédeik.

2020. augusztus 21.

Csak a fantáziája szab határt - fotók, videó

A 2015-ös sikerdarab, a Játékkészítő története ezúttal nem a színpadon, hanem Kisvárdán a Cinemaqua Film- és Natúrpark egyik hatalmas csarnokában elevenedik meg,

2020. augusztus 20.

Igazi karibi hangulat volt szombaton Kisvárdán - fotók, videó

Youngrider, Vasco, Roberto Rios & Dan Sparks és Stephanie pörgette a lemezeket 23 óráig Kisvárdán az Aquacinemában. A forró levegőn túl a lemezlovasok is fűtötték a kedélyeket, no meg a gyönyörű lányok. Itt lépet fel ismét az ország legfiatalabb lemezlovasa, Zsombi is, aki egy éve robbant be a köztudatba.

2020. augusztus 16.

Tom és Jerry is kipróbálta a csúszdát Kisvárdán - videó

​Talpalatnyi hely nem volt szombaton Kisvárdán az Aquacinemában, telt ház volt és a gyerekek legnagyobb örömére a strand mellett felépült, közel 40 hektáros Cinemaqua Film- és Natúrparkból Tom és Jerry is átlógott egy kiadós csúszdázásra.

2020. augusztus 16.

Kijött a Középsuli új epizódja!

Nem szűkölködik izgalmakban a népszerű internetes filmsorozat legújabb epizódja sem.

2020. június 07.