Debrecen polgármestere a Cinemaquaról: ez egy csoda

Pénteken nem kis meglepetésünket Papp Lászlóval, Debrecen polgármesterével futottunk össze a a kisvárdai filmparkban. Kihasználva az alkalmat meg is osztotta velünk véleményét Kisvárda legújabb nevezetességéről a Film- és Natúrparkról.

2020. augusztus 29.

Egyszer mindenre fény derül - tovább bonyolódik a kisvárdai...

Kalapost a megmentője, Rovéna egy titkos helyre viszi Rolls-Royce Silver Shadow kocsiján. Vele tart megbízója, Aliz is, akit egyre jobban szorongat a park madara. Lassan itt az ideje a törlesztésnek, de a madár még nem árulta el az árat.

2020. augusztus 26.

Színre lép a titokzatos megmentő a Cinemaqua Film- és Natúrparkban

A Cinemaqua minisorozatában a park lakóinak kalandos életét követhetik nyomon a naponta jelentkező ultrarövid részek segítségével. A forgatás olykor a vállalkozó kedvű látogatók bevonásával folyik. Ha egy kis bátorság is van hozzá, bárki a szereplője lehet egy-egy epizódnak. Ehhez annyit kell tennie, hogy elküldi nekünk a sorozat lehetséges folytatásának történetét. A minisorozat közel 40 hektáron,...

2020. augusztus 25.

A halál halált kíván - folytatódik a kisvárdai...

Kalapos kalandos körülmények közepette ismét az élők kenyerét eszi. Bár, mint kiderül, kedvesének, Aliznak nagy árat kell majd ezért az ölelésért fizetnie. A csábítóan szép, vörös ruhás nő északra indul, Dani kapitánnyal, hogy elrejtőzzön Kalapos bosszúvágytól fűtött haragja elől.

2020. augusztus 24.

Óriási erők munkálkodnak Cinemaquában - tovább folytatódik a...

Ha van kedved játszani, folytasd Te a történetet és a legötletesebb folytatást leforgatjuk a te szerepléseddel.

2020. augusztus 23.

Egy héttel a Cinemaqua nyitása után - vélemény

Évről évre más lesz a tematika, most Amerika áll a fókuszban: az 1610-es Jamestown-ja Pocahontas alakját idézi, aranyat moshatnak a látogatók az aranyláz korába repülve, pisztolyok dörgése idézi fel a vadnyugat világát, de láthatjuk a Szabadság-szobrot vagy a Rushmore-hegyet is, az amerikai elnökök sziklába vésett képmásával.

2020. augusztus 22.

Cinemaquában mindig történik valami - videó

Ezúttal, egy szerelmi háromszög kellős közepébe csöppenhettek a látogatók a kisvárdai filmpark Western utcájában, ahol Kalaposról kiderült, hogy egyszerre két vasat tart a tűzben, ugyanis hős szerelmesünk nem tudta eldönteni, hogy a csábító vörös ruhás nővel, vagy a látszólag ártatlan kis szöszivel kösse össze az életét.

2020. augusztus 22.

Ezt senki nem ússza meg szárazon a Cinemaquában - fotók, videó

Kisvárda legújabb turisztikai attrakciója a Cinemaqua Film- és Natúrpark, ami immáron egy hete várja a látogatókat. Tegnap a 6 hektáros tavon vízi csatát vívott Tom és Jerry, meg persze a segédeik.

2020. augusztus 21.