Tom és Jerry is kipróbálta a csúszdát Kisvárdán - videó

​Talpalatnyi hely nem volt szombaton Kisvárdán az Aquacinemában, telt ház volt és a gyerekek legnagyobb örömére a strand mellett felépült, közel 40 hektáros Cinemaqua Film- és Natúrparkból Tom és Jerry is átlógott egy kiadós csúszdázásra.

2020. augusztus 16.

Kijött a Középsuli új epizódja!

Nem szűkölködik izgalmakban a népszerű internetes filmsorozat legújabb epizódja sem.

2020. június 07.

Bezár a kisvárdai élményfürdő

​Mint írtuk, Kisvárda Város Önkormányzata a hatékony védekezés érdekében elrendelte – az országos egészségügyi veszélyhelyzetre tekintettel - az Aquacinema Wellness fürdő működésnek felfüggesztést 2020. március 16-tól.

2020. március 15.

A Középsulisoknál folytatódik a dráma!

Hogyan felelnek a Középsulisok töriórán? Miért lépi át Bende a határt? Mihez kezd Rozi ezek után?

2020. február 09.

Megjelent a Középsuli új, drámai része!

A csajok mindig segítik egymást? Zsani és Barbi összefognak azért, hogy Ildinek és Grétának jobb napja legyen! Hogyan tarthatjuk életben egy kapcsolatban a tüzet? Bende saját elméletét akarja igazolni, ehhez pedig Szecso segítségét kéri, de hogy kerül ő a suliba?

2020. február 02.

Ezért veszélyes a TikTok használata?!

Megjelent a Középsuli új része! A népszerű internetes sorozat kéthetente, vasárnap 17 órakor jelenik meg a Középsuli YouTube csatornáján.

2020. január 19.

Hihetetlen tömeg volt kíváncsi a koncertekre - fotók, videó

Kitűnő zenék, kulináris élvezetek, fantasztikus hangulat, ami az első Gasztrozenei Fesztivál nyitónapját jellemezte Kisvárdán. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy Kisvárda pénteken ismét lépett egyet előre. Azt a hangulatot, pezsgést, ami pénteken kialakult a 17 ezres város sétálóutcájában, valószínűleg sokáig emlegetni fogják még.

2018. szeptember 15.

Megtaláltuk a megye egyik legjobb bulihelyét - fotók

Méghozzá leveleken, a Tó-centrum hatalmas taván.

2018. augusztus 10.