Nem működik a SimplePay a MÁV-alkalmazásban

Vasárnap 17 órától nem működik az OTP SimplePay kártyás fizetés a MÁV-alkalmazásban. A szolgáltató megkezdte a hiba elhárítását - közölte a Mávinform a vasúttársaság honlapján

2022. május 22.

A hallgatottsági lista élén a Friss FM Rádió!

Az országos és fővárosi rádiók esetében havonta, a megyei jogú városok és vételkörzetek esetében negyedévente, illetve a kisebb helyi vételkörzeteknél félévente kerül sor a tender szerinti eredmények kutatásainak. A kisebb körzetű vételkörzetek esetében a Friss FM Rádió vitte a prímet, rendre megelőzi a nagyobb lélekszámú vételkörzettel rendelkező, kereskedelmi rádiókat is.

2022. május 22.

Skandináv filmek hódítanak a fesztiválon

Ingmar Bergman és Lars von Trier után egy új skandináv filmes generáció hódít a 75. cannes-i fesztiválon, közülük három rendező alkotása a hivatalos programban versenyez az Arany Pálmáért.

2022. május 22.

Illegális bevándorlás - Több száz határsértőt tartóztattak fel...

A rendőrök az elmúlt napon összesen 465 határsértőt tartóztattak fel, és 114 személyt megakadályoztak abban, hogy illegálisan Magyarország területére lépjenek - ismertette a szombati összesített adatokat a rendőrség honlapján vasárnap.

2022. május 22.

Ma van a honvédelem napja

Ez a nap bizonyítja, hogy egy célért, a szabadságért képesek összefogni és áldozatot hozni a magyar emberek - mondta a honvédelmi miniszter Budapesten szombaton, a honvédelem napján tartott ünnepségen.

2022. május 21.

Orbán: Magyarországon kísérletezték ki a progresszív...

Magyarország az a laboratórium, ahol a progresszív dominancia ellenszereit kikísérleteztük - fogalmazott orbán Viktor miniszterelnök a CPAC Hungary konferencián csütörtökön Budapesten.

2022. május 19.

Szándékosan okozhatták a 132 ember életét kioltó légi katasztrófát

Szándékosan okozhatták a China Eastern kínai légitársaság belföldi járatának márciusban történt katasztrófáját, amely 132 ember halálát okozta - jelentette a The Wall Street Journal (WSJ) című amerikai lap bennfentes forrásra hivatkozva.

2022. május 18.

Ilyen minisztériumokkal működik majd az új magyar kormány

Az Országgyűlés kedden elfogadta a minisztériumok felsorolásáról szóló törvényt, amelynek értelmében az ötödik Orbán-kormányban tizenegy tárca működik majd.

2022. május 17.