​Hónapok után újra megjelent Pekingben a fertőzés

Hónapok óta először új, belföldi fertőzésből eredő Covid-19-es esetet jelentettek csütörtökön Pekingben, ahol ezt megelőzően több mint 180 napja nem regisztráltak új megbetegedést - adta hírül internetes kiadásában a China Daily című kínai lap.

2021. július 29.

Személybiztosítást kínál mikrocégeknek is a vezető hazai bank

A járvány idején világossá vált, hogy komoly veszélyt jelent a hazai kisvállalkozásoknak, ha kulcsemberük kiesik a munkából. Ezen próbál segíteni az OTP Bank új programja.

2021. július 28.

Romlanak a hazai koronavírus-adatok

Magyarországon 74 új fertőzöttet igazoltak az elmúlt 24 órában. Ezzel a járvány kezdete óta összesen 809 362 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma.

2021. július 28.

Müller Cecília a harmadik oltásról

A koronavírus variánsai okozhatják az új megbetegedések többségét, ezért egyes sérülékeny csoportoknál indokolt a harmadik oltás - mondta el az országos tisztifőorvos a közmédiának kedden.

2021. július 27.

Vasárnap indul az idősek oltási akciója

Vasárnaptól kezdődik a 60 év felettiek oltási akciója, amelyben háziorvosok, önkéntes orvosok és egyetemi hallgatók személyesen keresik fel a koronavírus ellen még be nem oltott időseket - közölte az országos oltási munkacsoport vezetője kedden a közmédiával.

2021. július 27.

Rómában ragadtak a Wizz Air utasai, csak hétfőn tudnának hazajönni

Sztrájk miatt törölték a hétfői járatot, a következő pedig csak egy hétre rá, augusztus 2-án megy.

2021. július 27.

10 milliárd forintot kínál a kormány a startup cégeknek

A kormány a Széchenyi Alapok alapkezelőn keresztül 10 milliárd forintot fektet be a magyar startup cégek támogatásába; ez az eddig volt legnagyobb ilyen program az országban - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter sajtótájékoztatón Budapesten hétfőn.

2021. július 26.

Mit mutat meg az oltásokról az új izraeli koronavírus-hullám?

Izraelben már csaknem 200 embert ápolnak kórházban a koronavírus-fertőzés szövődményei miatt a delta vírusváltozat okozta negyedik hullámában, s közülük több mint száz ember állapota súlyos - jelentette a helyi média hétfőn.

2021. július 26.