Őket tüntették ki az idei Semmelweis-napon Kisvárdán

Kisvárdán Semmelweis kitüntetést vehetett át kiemelkedő szakmai munkájáért, példamutató emberi magatartásáért, helytállásáért 21 egészségügyi dolgozó, akik hozzájárultak a Szent Damján Görögkatolikus Kórház színvonalas gyógyító-betegellátó tevékenységéhez. Ezen felül a szokásoknak megfelelően az adjunktusi, főorvosi kinevezések is megtörténtek. Elismerést kapott dr. Novák Béla főorvos, aki 50 éve áll...

2022. június 30.

Köztisztviselők és kormánytisztviselők munkáját ismerték el...

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal és a Magyar Közigazgatási Kar Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tagozata az idei esztendőben is közösen ünnepelte a köztisztviselők és kormánytisztviselők napját a Megyeháza dísztermében.

2022. június 30.

A Tisza forrásvidékén javítanak a hulladékhelyzeten

Folyótisztítási és hulladékgazdálkodási programot indított a Tiszai PET Kupa és a Diageo alkoholos italgyártó és forgalmazó vállalata - közölték a CALL-Action program szervezői.

2022. június 29.

A hazaiban van lehetőség - gyümölcsfeldolgozó üzemet...

Közel 220 millió forintból korszerű zöldség-gyümölcsfeldolgozó üzemet adtak át Nagyhalászban. A beruházás a belügyminisztérium gazdaságélénkítő programja keretében valósult meg.

2022. június 29.

Harmadszor is a nyíregyházi lett Európa legjobb állatparkja

Harmadszorra minősült Európa legjobb állatkertjének a 250 és 500 ezer látogatószám közötti kategóriában a Nyíregyházi Állatpark az egyik független állatkerti szakértő felmérése szerint. Az elismeréssel járó díjat kedden adták át a sóstógyógyfürdői látványosságban.

2022. június 28.

Nyírbátor, a Báthoriak és a sárkányok földje

Ezen a héten a legendás család örökségét mutatta be Dr Kiss Róbert Richard turisztikai szakújságíró.

2022. június 26.

Elstartolt a Magyar Színházak 34. Kisvárdai Fesztiválja

​Tizennégy versenyelőadással, zenés-kulináris estekkel, valamint hallgatói előadásokkal és középiskolások számára szervezett workshopokkal elstartolt a Magyar Színházak 34. Kisvárdai Fesztiválja.

2022. június 26.

Civil fórum Kisvárdán

Szalay-Bobrovniczky Vince civil ügyekért felelős helyettes államtitkár volt a vendége a kisvárdai civil fórumnak. A kötetlen beszélgetésen a Kisvárdán és környékén tevékenykedő civileket érintő kérdéseket vitatták meg.

2022. június 23.