Szemerei Levente a nap egyetlen magyar sportolójaként versenyzett...

A magyar futó a férfi maratonon áll rajthoz a budapesti atlétikai világbajnokság zárónapján. A maratont délelőtt futották, a többi versenyszámban este nyolc után hét döntőt tartanak a hőség miatt.

2023. augusztus 27.

19 magyar sportoló indul az atlétikai világbajnokság első napján

A 63 fős magyar csapatból elsőként a gyalogló Helebrandt Máté mutatkozik be az augusztus 19-én kezdődő budapesti atlétikai világbajnokságon. A nyitó napon rajta kívül 18 hazai versenyző lesz érdekelt.

2023. augusztus 18.

Megnyílt Budapesten a belvárosi szurkolói zóna

Megnyílt a szombaton rajtoló budapesti atlétikai világbajnokság szurkolói zónája a belvárosi Erzsébet téren, ahol exkluzív programokkal, nyereményekkel, egyedi ajándéktárgyakkal és további meglepetésekkel várják a látogatókat.

2023. augusztus 15.

Fényjáték és több száz drón lesz az augusztus 20-i,...

Harmincnégyezer pirotechnikai effekt, fényjáték, épületfestés, tűz alkotta úszó virágszőnyeg, lézershow és több száz drón lesz az augusztus 20-ai ünnepi rendezvénysorozat fináléján - közölte a rendezvény kommunikációjáért felelős ügynökség kedden az MTI-vel

2023. augusztus 15.

Augusztus 20-án több mint 100 program várja Budapesten az ünneplőket

Csárdafesztivál, Vigadó Piano, Varázsliget, Hősök útja, Road Movie Live, Divat & Design Fesztivál – csak néhány azok közül az ingyenesen látogatható programok közül, amelyek az államalapítás ünnepén várják a fővárosba látogatókat. A Szent István Nap rendezvényeit záró ünnepi tűzijátékot idén is látványos fényjáték, épületfestés és drónshow kíséri majd.

2023. augusztus 14.

A villámgyors jamaicai atléta viaszfigurája Budapestre költözött

A jamaicai Usain Bolt nyolcszoros olimpiai és tizenegyszeres világbajnok atléta, rövidtávfutó viaszfigurája a Madame Tussauds Budapestben.

2023. augusztus 11.

Nem marad le a budapesti atlétikai világbajnokságról!

Aki nem tud személyesen szurkolni az augusztus 19-én kezdődő budapesti atlétikai világbajnokságon, az a nagy sportesemény összes fontos pillanatát láthatja ingyen és élőben az M4 Sporton - hívták fel a figyelmet a Magyar televízióban.

2023. augusztus 10.

A W Hotel fiatalos káprázat Budapesten

Pazar építészet és magával ragadó dizájn adja vissza Budapest múltjának, jelenének és jövőjének lüktető szívét az átalakított Drechsler-palotában.

2023. augusztus 08.