Hatgólos döntetlen - spanyol-portugál

A spanyol és az Európa-bajnok portugál válogatott 3-3-s döntetlent játszott pénteken Szocsiban a B csoport első fordulójában az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

2018. június 16.

Ezeket a VB-meccseket láthatja a hétvégén az M4-en

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kiemelten foglalkozik a labdarúgó-világbajnoksággal, főként az M4 Sporton. Így pénteken és vasárnap három, míg szombaton négy mérkőzést nézhetnek meg élőben.

2018. június 15.

Az eddigi legnagyobb különbség a nyitómérkőzésen

Az orosz válogatott a legnagyobb különbségű győzelmet aratta a világbajnokságok nyitómérkőzéseinek történetében.

2018. június 14.

Oroszország-Szaúd-Arábia 5:0

A házigazda és Szaúd-Arábia csoportmeccsével kezdődött a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság, amely egy hónapig tartja lázban a labdarúgás szerelmeseit. Az első mérkőzésre közel 80 ezer szurkoló volt kíváncsi Moszkvában a Luzsnyiki-stadionban.

2018. június 14.

Vb-2018 - Pörgős, látványos műsor vezette fel a nyitómérkőzést

Robbie Williams brit énekes, Aida Garifullina orosz operaénekesnő és a kétszeres világbajnok brazil Ronaldo főszereplésével látványos zenés-táncos műsorral kezdődött meg csütörtökön az oroszországi labdarúgó-világbajnokság.

2018. június 14.

Kutyákat áldoznak a foci vébére

Holnap indul a foci vébé és Oroszország azóta, hogy a Téli Palota tisztázatlan körülmények között elesett, még nem látott akkora készültséget, mint amekkora most van. Ez a kutyákra is vonatkozik - írja a Sport Mindig portál.

2018. június 13.

Budapest, Will Smith és Ronaldinho a foci-vb hivatalos...

Végre megérkezett a 2018-as FIFA labdarúgó-világbajnokság himnuszának videoklipje, melyet májusban a legnagyobb titokban Budapesten forgattak egy hazai stáb, több mint száz táncos, zenész és futballzsonglőr segítségével. Ami a helyszíneket illeti, a Nagyvásártelep, a Hajógyári Sziget K-hídja, illetve Óbuda egyik lakótelepe is visszaköszön a klipben.

2018. június 13.

A két leggyengébb csapat találkozik a nyitómérkőzésen

A csütörtökön kezdődő labdarúgó-világbajnokság nyitómérkőzésén a házigazda orosz válogatott ellenfele a szaúdi együttes lesz, a világranglistán elfoglalt helyezések alapján a 32-es vb-mezőny két leggyengébb csapata találkozik egymással a moszkvai Luzsnyiki Stadionban.

2018. június 13.