Nincs jól ma? Bajt okozhat a hirtelen jött meleg

A hirtelen beköszöntő nyári napok megterhelhetik a szervezetet - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK).

2022. május 12.

Rosszul lett a pilóta, egy utas hozta le a gépet

Repülési tapasztalattal nem rendelkező utas landolt biztonságosan egy kisrepülőgéppel Floridában, miután a pilóta rosszul lett.

2022. május 11.

Beteg a királynő? Hatvan év után most először helyettesítették

Csaknem hat évtizede először kezdődött II. Erzsébet királynő távollétében az új brit parlamenti évad. A keddi megnyitó ceremónián a 96 esztendős uralkodó legidősebb fia, Károly trónörökös olvasta fel a konzervatív párti brit kormány törvényalkotási programjának főbb pontjait.

2022. május 10.

Vaddisznókészültség lépett életbe Rómában

A vaddisznóvadászat engedélyezését sem zárta ki Andrea Costa egészségügyi államtitkár, miután az olasz főváros északi kerületeit vörös, vagyis veszélyes zónának nyilvánították az utcákba, parkokba beköltöző vadállatok miatt, melyek a sertéspestist is terjeszthetik.

2022. május 09.

Európába érkezett! Nézze meg a világ legnagyobb luxushajóját

Barcelona kikötőjébe érkezett a Wonder of the Seas (magyarul: Tengerek csodája) nevű tengerjáró hajó, amely 362 méteres hosszúságával jelenleg a világ legnagyobbjának számít a kategóriájában. Az “úszó várost” három év építkezés után először márciusban, az Egyesült Államokban mutatták be, a nyár folyamán pedig Barcelonából indul majd többnapos mediterrán kirándulásokra. A 18 fedélzetes hajón 2300...

2022. május 09.

​Helyenként 30 fok is lehet a jövő héten

Helyenként 30 Celsius-fok is lehet a jövő héten. A hétvégére viszont egy hidegfront hatására mérséklődik a meleg. Emellett sok lesz a napsütés, de elszórtan lehetnek záporok, zivatarok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2022. május 08.

Ezért bolondulnak a férfiak: ilyen színűre fesd a körmöd!

Nagyon sok nő számára dilemmát okoz, hogy nem tudja, milyen színűre kellene a körmét festenie. Sokak szerint a piros, rózsaszín és a lila a legnépszerűbb színek – de mit gondolnak a műkörmösök? Egy felmérés eredménye meglepően arra mutat rá, hogy bizonyos divatos színek kevésbé népszerűek.

2022. május 08.

Hihetetlen: egy napon halt meg Berki Krisztián és M.Richárd

Az egykori Fradi-vezér, celeb és a Dózsa György úti baleset egykori vádlottja egy napon hunytak el.

2022. május 06.