SPORT
#FTC
#Bese
FTC: Storck egyik felfedezettje a kiszemeltek között
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az MTK Eb-t megjárt futballistája, a szélsőként és jobb oldali védőként is bevethető Bese Barnabás neve is szerepel a Ferencváros kiszemeltjei között.

Bese Barnabás Bernd Storck szövetségi kapitány egyik felfedezettjének is tekinthetjük, hiszen nála mutatkozott be a válogatottban, és némi meglepetésre az Eb-keretbe is bekerült és Portugália ellen egy félidőt játszott is az MTK 22 éves játékosa.

Besét az NB I egyik leginkább piacképes fiataljai között tartják számon, külföldről és az NB I-ből is érdeklődnek iránta.

A Nemzeti Sport Online úgy tudja, hogy az egyik hazai kérő a Ferencváros. Azt pontosan nem tudni, hogyan állnak az egyeztetések, de értesüléseink szerint a kapcsolatfelvétel már megtörtént a Fradi és az MTK között Bese ügyében, a zöld-fehérek szeretnék szerződtetni a védőként és középpályásként is bevethető labdarúgót.

Az FTC Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál éppen a napokban beszélt arról, hogy Lovrencsics Gergő mellett (akivel már előszerződést kötöttek) még egy magyar válogatott labdarúgó érkezhet az Üllői útra. Korábban szóba került Fiola Attila megszerzése is, de a Puskás Akadémia védője külföldi szerződésben gondolkodik, így kerülhet képbe a Fiolához hasonlóan jobbhátvédként is alkalmazható Bese Barnabás.

A Ferencvárosnál egyébként mára ígérik a „nyár nagy igazolásának” (– a fradi.hu fogalmazott így) a bejelentését, amelyre az M4 Sporton 21.50 órától látható Fradi Tv adásában kerül sor. Jó eséllyel Lovrencsics Gergőt mutatja be kedden este a klub.


Forrás: nso.hu