PUZZLE
Bulvár hírek
#koncert
#HIM
#metál
#Ville Valo
Feloszlott a HIM – Nincs magyar dátum a búcsúturnén
Alig egy órával ezelőtt jelentette be hivatalos Facebook oldalán a HIM legénysége, hogy 26 év után végleg elköszönnek a közönségtől.

1991-ben Ville Valo énekes, Mikko “Linde” Lindström gitáros és Mikko “Migé” Paananen bőgős indították útjára a modern finn rock zászlóshajóját, mely nem csak a nemzetközi mainstream zenei életben honosította meg a kemény gitárhangzásokat, de love metal névvel új stílust is teremtett, melynek nevét negyedik albumuk címe inspirálta. A csapat most bejelentette, eljött az idő, hogy befejezzék utazásukat HIM-ként, és teret engedjenek új élményeknek, melyeket a tagok szeretnének megtapasztalni. “Befejeztük a mintát, kiraktuk a puzzle-t és elfordítottuk a kulcsot. Köszönjük” – olvashatók Ville Valo szavai.

A HIM 35 koncerttel köszön el 14 ország rajongóitól, melyek között legnagyobb sajnálatunkra nem szerepel Magyarország – a hozzánk legközelebbi állomás december 2-án Prágában lesz.

A HIM utoljára 2013-ban jelentkezett friss koronggal ‘Tears on Tape’ címmel, majd egy évvel később az azóta már szintén feloszlott Anti Fitness Club társaságában adtak felejthetetlen koncertet a Budapest Parkban. Az utóbbi években eltűntek az aktív zenei életből, azonban búcsújuk így is hatalmas űrt hagy majd maga után.

Hazai rajongók egy csoportja petíciót indított, hogy mégis kerüljön be egy magyar dátum a búcsúturné állomásai közé. Amennyiben egyetértetek, itt tudjátok jelezni!


Forrás: www.shortscore.net

-Friss Média-