PUZZLE
Életmód
#divat
#sztárok
#külföldi sztárok
#celebek
#90-es évek
Emlékszel? Ilyen volt a legnépszerűbb celebek stílusa a '90-es években!
A '90-es évek sztárjai még ma is igazi ikonok!

Az akkoriban hódító divathullámok ma ismét teljes fényükben tündökölnek és nem csak pár régi szellem jegyében életre hívott ruhadarab lehet nosztalgikus, hanem bizony a stílus maga is.

A popkultúra talán soha nem dübörgött annyira, a lázadás már-már új szinteket súrolt, és a férfiak is végre bátrabban kezdtek el játszadozni a színekkel, illetve a mintákkal - a fényes anyagok indokolatlan imádatáról nem is beszélve.

A '90-es évek celeb megjelenéseiből válogattunk!

Madonna
A pop nagyasszonya akkoriban nagy polgárpukkasztó hírében állt, nem félt semmitől sem és örömmel vállalt be olyan dolgokat is a nagyérdemű előtt, amire elég csak elkerekedett szemmel reagált a média is. Elég csak az 1990-es kúp alakú „ketrec' melltartójára gondolni, amit egyébként Jean-Paul Gaultier álmodott meg.

Will Smith
A Kaliforniába jöttem cím alatt futó sitcom főszereplője volt. Színes melegítőivel, kosaras cipőivel és túlméretezett, feltűnő ruháival egy életre beleégett mindenki retinájába.

3.) Gwen Stefani
Bizony a No Doubt már akkor is létezett, a fiatal énekesnő pedig cseppet sem szokványos stílusával próbálta még inkább felborzolni a kedélyeket. Szőrmés melltartókban és érdekesebbnél érdekesebb bőrnadrágokban parádézott... És a csillámport se felejtsük el!


TLC
Az egyik legismertebb R&B/hiphop lánytrió volt, egy cseppet sem felejthető stílussal.


Spice Girls
Azt gondoltad, kihagynánk a sorból a világ talán leghíresebb lánycsapatát? Ugyan! A Spice Girls volt a nagybetűs JELENSÉG akkoriban (és a mai napig nincs méltó utódjuk). Egész egyszerűen bármihez nyúltak, az arannyá vált. Mai szemmel nézve mondhatnánk azt is, hogy rémesen öltözködtek, pedig nem. Megvolt a stílusukban az a fajta báj, ami a '90-es évek 'mindenből egy picit' irányvonalát képviselte.


Backstreet Boys
A banda 1993-ban alakult, de az 5 fiú valami olyat tett le az asztalra, amit még a mai napig is imád a közönség. Stílusuk a kor szelleméhez igazodva kicsit kaotikus volt, de legalább a díjkiosztókra még ők is megpróbáltak nem 'egyen'ruhában érkezni.


'N Sync
Justin Timberlake mindössze 14 éves volt, mikor 1995-ben az amerikai banda tagja lett és bár sok sláger köthető a nevükhöz, a BSB sikerét nem sikerült túlszárnyalniuk. Az egyforma öltözék náluk is bevált séma volt, de más bandákhoz hasonlóan időnként megpróbáltak ők is külön egyéniségekké válni. Ójajj...


Britney Spears
A …Baby One More Time bizony egy 1999-es sláger, Britney akkor még kislányos bájával, és szüzességi fogadalmával próbált bevágódni a tengerentúlon. Világszemléletét pedig ruhái is hűen tükrözték! De cuki!!

Kép forrása: joy.hu

Forrás: joy.hu